Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na aero to vyletelo naozaj málo, to uznávam. Keď som šiel prvý krát aero tak 5-6 rokov dozadu tak mi to prerástlo tak, že som nakoniec musel rozložiť box a dôjsť kolo bez neho, lebo 2,2m nestačilo. Čo ti povedal o tom phene matkár?
DrGrinspoon : Matkař neřekl velice nic.. Když jsem se ho ptal, řekl že to roste spíš do keříku než do výšky, což je jako zase pravda.. ale taky říkal, že problém s výškou by být neměl, že borci co si to od něj berou si to chválí. Tož nevím co z toho bude.. když začal 3. týden květu a moc sa nevytáhly a už mi přijde, že ani moc nerostou ani do té šířky, ale třeba se pletu a jen jak to vidím několikrát za den tak mi to jen tak přijde. Jak jsem již psal výše.. Uvidíme co z toho vyleze. Každopádně i kdyby se to nepovedlo, nebudu amazon okamžitě zatracovat.. přece jen je to něco nového pro mě a člověk se učí celý život. Třeba ten Sensi Star se hold nehodí na tohle no.. Chce to asi zkoušet co tam dát..
Za mňa je aero top spôsob pestovania a to hlavne keď nemáš problem s udržaním teploty roztoku, s čím som na začiatku celkom bojoval. Skúsil som tam vložiť vlastný cross - Space Journey x Malibu Pie, prepol som po 4 dňoch a vyletelo to raketovo. Jediné čo mi “vadí” či ma mierne obmedzuje je to, že je tam nevhodné ísť naraz viac strainov, už dva sú viac než dosť. V hline kľudne aj 6-10 strainov naraz. Teraz plánujem matku z Peanut Butter Breath od ThugPug genetics na čo sa veľmi teším. Budem ale sledovať aj tvoj počin.
DrGrinspoon : Nechápu proč do pěstu dávat víc druhů.. Přece každý se chová jinak, chce jinačí podmínky, dozrává v jiné době a bude různě vysoký.. Vždy jsem dával jeden vzor Nevím no.. Toto třeba nechápu prostě proč cpát víc druhů do jednoho pěstu
Tak nazdárek Další týden za námi a je tu menší grow, respektive flower report
Aktuálně jedeme 23. den 12/12
PH - 6.0
EC - 1,65
Teplota den/noc 27/20°C
Teplota roztoku se drží mezí 21-22.5°C
Holky dostali teď v neděli 1. roztok MR2 ( květ ) tak uvidíme jak jim to šlápne
Jsou tam menší díry, které se mi nepodařilo vyplnit, ale i tak sem rád, že na první kolo v tomhle systému se mi snad zatím daří Kořeny krásně mohutní, plní se v nádrži a podotýkám ! Jsou stále bílé, žádné žluté, hnědé nebo černé nebo podobné barvy
Jinak jsme teda ve 4. týdnu květu a dle banky nás čekají ještě 4-5 týdnů květu, takže jsem opravdu zvědavý co z toho vyleze
Měl bych ještě otázku.. Objednal sem si 100w zelené světlo pro případnou manipulaci s kyti. Je pravda, že to ty kytky neruší a můžu u nich dělat "co chci" ?
Pár fotek pro představu jak to do teď rostlo bez hnojiv na květ..
1.foto celku
2.foto jak zatím vypadají květy ( fotil jsem menší postranní paličku )
3.foto pokus o makro fotku
Podařilo se mi před výměnou roztoku naměřit (večer před výměnou ) naměřit EC 2,4 což bylo mooc a cípky listů se začaly pálit.. přidal sem cca 20l vody 0,5 ec a 6.0PH na rozředění a výsledné ec padlo na 1,84 což sem nechal a druhý den sem měnil roztok na již výše zmiňované hodnoty, které se od neděle díky bohu drží na stejné hranici.
Do sklizně zbývají cca 3-4 týdny tak uvidíme jak holky narostou Zatím to vypadá hezky když mají před sebou ještě spoustu dní
Fotky :
1. foto celek
2. foto levé strany amazonu
3. foto porovnání vršku se starým PH metrem ( špatně jsem to nafotil, ale už sem je nechtěl trápit)
Zdar. Ide to fajn.... za mňa to ale dosť prepaluješ hnojkami. ....budeš mať menšie kvety..... ale nie je to pravidlo.... uber dusik na minimum.... ak chceš...
Shivasambhu : ty jo.. Začal jsem to míchat na 1.6 nebo spíše stahovat, ale každý den co to kontroluji, tak mi to pije vodu a ec mi roste nahoru co den to 15l vody na stažení ec dolů.. Jednou jsme to podcenil a vyletělo to neskutečně to ec.. Takže tak se to teď má..
Jinak jedu mr2 a calgreen, dle dávkování a potřeby teda upravují na požadované ec ale Mr2kou
Aktuálně dnes 37. den 12/12 (6. týden ) 3-4 ještě před námi.. Kvete to dle banky 8-9 týdnů, tak uvidíme. Počítám, že ještě tak max 2-3 týdny to poroste a pak už bude finále. Plánuji na poslední týden vysadit hnojiva a použít pouze čistou vodu jen s upraveným PH. Ec bude cca 0,40
PH - 5,8
EC - 1.45 (trochu jsem snížil aby se nestalo to, co se stalo minule jak jsem spálil listy)
Teplota den/noc 27°C/19°C
Teplota roztoku držím po 23°C
Paličky se zvětšují statečně a už neskutečně smrdí po pořádném skéru, tož uvidíme co nám z toho kurňa vyleze Jen pro info docela mě překvapila vůně kyti.. Taková zvláštní citrusová s mentolem fakt haluz
FOTO :
1. Foto celku za světla (omlouvám se za ten bílý odraz.. je to odraz od bílé flašky od Metropu)
2. Foto pravé strany za tmy
3. Foto levé strany
4. Foto srovnání po týdnu toho samého bočního vršku ( na zadní nebo prostřední palice se nedostanu )
Naposledy upravil Mr.Scruffy 17-11-2020 v 11:29 AM
Tak poslední týden před námi
Hnojiva sem vysadil a holky už jsou jen na čisté vodě. Koncem týdne plánuji holky seknout. Trichomy se začínají hezky zakalovat takže si myslím,že do konce týdne to bude.
PH - 5,8
EC - 0,65
Teplota vody cca 22°C
A teď něco málo k tomu, co se událo během 14ti dní..
1. věc, která se mi stala byla ta, že se mi kyti začali vyvracet s košíkama z amazonu, takže jsem byl nucen natáhnout síť i když jsou tak "malé" . Něco na nich bude
2. jeden večer mi vypadlo topení, takže holky měli jednu noc docela fakt chládek, proto si všimnete fialového zabarvení listů.. Teplota mi spadla na nějakých 10°C což bylo hoodně málo..
Jinak přidám fotky pro srovnání, co to udělalo za ty 2 poslední týdny, kdy holky nabraly fest na objemu a neskutečné tvrdosti
FOTO:
1. Foto - holek za světla
2. Foto - pravá strana boxu
3. Foto - levá strana boxu
4. Foto - srovnání stejného vršku jako předtím
5. Foto - "Macro"