Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hrome! Kytky mas fakt v paradni kondici, nikde ani flicek. Ty samice mas taky uz 15dni na kvetu? Jestli jo tak te asi ceka jeste peknej mazec. Ale stan mas dost vysokej a vypada to ze to mas zmakli. Tak at to jede podle tvych predstav!
Původní příspěvek od Subatomic Hrome! Kytky mas fakt v paradni kondici, nikde ani flicek. Ty samice mas taky uz 15dni na kvetu? Jestli jo tak te asi ceka jeste peknej mazec. Ale stan mas dost vysokej a vypada to ze to mas zmakli. Tak at to jede podle tvych predstav!
citace:
Původní příspěvek od Subatomic Hrome! Kytky mas fakt v paradni kondici, nikde ani flicek. Ty samice mas taky uz 15dni na kvetu? Jestli jo tak te asi ceka jeste peknej mazec. Ale stan mas dost vysokej a vypada to ze to mas zmakli. Tak at to jede podle tvych predstav!
Zdarec Subatomic. Vďaka...... Samice rezy sú na vegu ešte. Akurát to zakorenilo v 0,2dcl. A môžem to kľudne dať rovno na kvet do finálov, ale konkrétne tieto som všetky zastrihol, dal do tuším 1,7l a nechám narásť, prekoreniť bal. A potom doplním komplet kvetovú plochu. Predbežný plán. Pestujem dosť spontánne, takže to vlastne ani extra neriešim.
Ale samozrejme viem čo robím. Za behu sledujem aké budú výsledky bez zástrihu, teraz chystám tieto fotené rezy so zástrihom a dlhším vegom. Potom urobím ešte so zástrihom a expresne krátkym vegom. A tak...... akože úplne mi stačí takáto malá selekcia zo 6 semien. Nie som firma.... úplne ma to vyťažuje a aj bude. Ale základ mám za sebou. Teraz sa budem hrať s tými zástrihmy, veľkosťou kvetníkov a podobne. Box mám vysoký jj...od zeme po strop, takže v poho.
Pri sativách, že je dobré mať lampu vysoko, aby ten uhol dopadu bol väčší. A čítal som, že na sativy je dobré v kuse rastové svetlo. Ešte si to overím u nejakých profíkoch a v prípade potreby kúpim MH. Aj keď napr. podľa Frynka je to najhoršie svetlo-výrobok tá MH výbojka--haha--- a tak.... ešte raz díkez za napísanie.... teraz tu v poslednom čase moc nikto celkovo na nič nereaguje...hehe.... ale v poho....
Na rýchlo som odfotil zpod svetla posádku pre predstavu, ako to cca vyzerá po vyradení samcov. Bol som v tom, že mi tam ostane iba zopár samíc, ak vôbec, ale nakoniec je tam toho v poho. Ale ešte to vyplním nejakými kusmi. A ďalšie kolo sa pokúsim zfleku nachystať celú posádku.
Ale u mňa to zväčša vždy skĺzne do kontinuálnych pestov. Plus neskôr možno pôjdem SOG v trojkách. Uvidíme. Teraz toto tu popestiť. Času do zberu na mraky.
Počítam prvý mesiac kým sa vôbec prejaví nákvet. Ale ako budú rezy staršie z matiek, snáď sa to polepší a uvidíme rýchlejšie nákvety. A to som vybral v podstate rýchlu sativu z pomedzi čistých satív.
Myslím že nikto nereaguje preto, že ti moc nie je čo vytknúť. Vyzerá to tak že to robíš naozaj dobre, a kvalitne. Všetci len kukajú. Odvádzaš dobrú prácu. Len tak ďalej. Aj by som ti dal K+, ale dával som ako poslednú tebe tak to nejde
Původní příspěvek od Keir Myslím že nikto nereaguje preto, že ti moc nie je čo vytknúť. Vyzerá to tak že to robíš naozaj dobre, a kvalitne. Všetci len kukajú. Odvádzaš dobrú prácu. Len tak ďalej. Aj by som ti dal K+, ale dával som ako poslednú tebe tak to nejde
Pohnojil som doslova výživu a všetko je dosť prepálené. Nákvet je čudný a robí to blbé kvety. Diskutoval som to s novým kámošom, čo mi poslal genetiku spomínanú v Subatomicovom vlákne. Takže ich presadím do nového substrátu. Kokos AH s Plagron Ligtmix. A hnojky som objednal AN trojzložku.
Proste, že nemám experimentovať so svojimi kravskými hnojkami. Teraz im budem liať vodu a keď zblednú, postupne prikŕmim. Vyberiem najkrajšie kusy čo tam mám a šupnem k nim Amazon.
Matečné rastliny zatial nechám tak ako sú. Tiež na vode a potom im vymením substrát. Nevyjde mi na nich. Tak inokedy. Tam iba jeden samec je prepálený. Tak nech to rastie
Nech to rastie. S pozdravom Shiva
Naposledy upravil shivasambhu 17-09-2020 v 15:49 PM
Dej pak nejake info k hnojkam, jak ti slapou apod....a taky jestli je treba pridavat calmag, nebo jestli staci jen tyhle 3 hnojky. Dobra prace a dobry vyber genu, snad se nic nepodela.
Zdar. Túto trojzložku som mal viac krát. Som s nimi veľmi spokojný. Stačia na celý cyklus rast aj kvet. Práve to je super, že zmenou pomeru jednotlivých zložiek máš z toho čo potrebuješ. Samozrejme vzadu na etikete je odporúčané dávkovanie na semenáčiky či rezy, potom na mladé rastliny a postupne prechod na kvet, kvet a finále.
Tento produkt je za dlhodobo zníženú cenu. Mnoho iných vecí je vcelku drahých nehovoriac o doplnkoch. Ale tento základ je very good.
CallMag sa štandardne dáva vždy pod Ledkami k čomukoľvek pokial viem. Ja ledky neriešim, takže nepoužívam. Ledky robia rastlinám druh stresu, ktorý sa tým calmagom vyrovnáva. Tiež emitujú jedovaté látky. Snažím sa vyhýbať svetlám ktoré žiaria a pritom sú akože studené. Ale všetko v poho. Ledky teraz jedou, sú v kurze....poho.... najradšej by som to pestil vonku pod Slnkom a skôr niekde kde je aj fakt teplo. Nie tu v tejto miernej klíme...des proste.... toto leto tiež super asi 5 mesiacov lialo v kuse a o chvíľu môžem znova prikladať do pece 5-6 mesiacov v kuse, keď nie 7. Ouje.....
Tak zajtra narežem, zakorením a dáme origo prvé kolo z rezov. Matečné rastliny vyzerajú ako treba, teda ich vek života a teda sú pohlavne už dospelé. Teraz majú cez tri mesiace.
....žiadný exaktný literárny zdroj nemám..... štandard je 3 týždne jasne- hybridy, indicy určo. U tých satív asi tiež..... len som tým chcel povedať, že staršia je lepšia...... tam ide o ten prechod na kvet. Čistým sativám to trvá o fest dlhšie ako bežne. U semena trebars po mesiaci rastu prepneš a další mesiac je prechod. Kludne aj dlhšie a kludne aj relatívne skoro. Dva tri týždne..... Závisí od podmienok a sativovej genetiky......
Tiež matky zmenili výzor a celkový dojem a štruktúru vetvenia....Sú už proste malé bonsaje s dreveným kmeňom a nasrdené, kedy už budú môct vykvitnúť.... Sú to už proste také dámy......
Toť vsjo..... na ICmagu je toho dosť o sativách.... Trebárs Dubí, hlavný brejder od Ace Seeds, tak on mi písal, že lepšie je prvý zástrih trebars až po pohlavnej dospelosti.... napr. že pri skorej manipulácii-zástrihoch- môže byť viac samcov z toho....
Ale tiež nič velkoplepé..... ja som ich strihal normál tuším okolo mesiaca a zo 6 regulárov-4 samice. Celkovo ale u satív je aj tak viac samíc..... Onén Dubí mi to písal........
Proste vyčkať pri sativách sa oplatí... tie procesy sú natiahnuté...časovo...... nejak tak....
A ísť z rezov čistú sativu-tam je mnohými staršími pestitelmi odporučané rezy so staršej matky... proste z ustálenej rastliny pohlavne......
Ale uvidíme, či z toh niečo bude. Jeden týpek písal, že Ace Seeds má dobré iba femky. Že tam si oni dali extra námahu, na zálohovanie dobrých matiek....z ktorých robia tie femky.... ale ktovie ako to je...... videl som kopec výsledkov z regulár satív od Ace seeds a slušné..... ale je to všetko relatívné--- treba mať aj šťastie a tak....