Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar no doufám, že podzim vynahradí to studené jaro a začátek léta..u toho GSC jsem zvědav jestli bude mít taky takové mikropaličky jako ve skříni nebo ne..a taky jestli to stihne dozrát,uvidíme.
hele ja mam 3 phena, dve se tvarej ze budou normalni s vetvema obsypanejma palicema ale jedna vypada na takovou tu malo vynosnou rostlinu.. uvidim, zatim se mi to hodne libi, vsechno sem si narezal a snad se mu postesti si to podrzet a pristi rok rozjet z klonu..
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
girl scout cookies s1 x cocoa kush a gorilla glue 4 x sour diesel bx2 tusim, to bysme meli mit stejny krossy.. pak mam jeste true og x sour d bx2, mextiza4 x sour d bx2 a par dalsich srandicek)) jen u tech se bal sireni hoop latent viru z rodicu do potomstva(semen).. hodne to meli krossy se sour d bx2 samcem co sem vydedukoval.
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Čus.. holky celkem valí, počasí se jim líbí.
Mají teď v těch vedrech dost velkou spotřebu vody...
Rozdělil bych to tak na Mohan Ram a ten zbytek 😀...jelikož Mohan ram je v půlce bečky která je tou spodní a má DNO s jen pár vyvrtanými díramy je u něho evidentní, že už prorostl substrátem a těžko si tahá vláhu ze země. To ve výsledku znamená, že má spotřebu vody 5l/den, když to nezaleju,začne vadnout (viz. foto č.2).
Taky se objevily ve velké míře deficity N u nejstarších listů,které začaly žloutnout a usychat. Namíchal jsem mu ještě růstové hnojky s EC 2.0 a prolil tu bečku. Teď budu muset dávat hnojky s každou zálivkou,protože podle toho dávkování od Guanokalong ta kytka težce strádá ( a vůbec, celá ta tabulka je nějaká debilní) 😀
1.foto Celek
2.foto Mohan Ram
3.foto Black Jack
4.foto GG#4 x CK
5.foto GSC S1 x CK
Ten "zbytek" je docela v pohodě, Black Jack teda taky začal shazovat ty nejstarší listy, takže dostal taky ještě růstové hnojivo...a jinak x CK jedou bez problému, už teda začinají i vonět při pohybu kolem, blizny vystrčené, no těším se na první paličky. Příště provedu i měření výšky, tak zatim zdarec.
Hoši otevírám diskuzi pro ty co mají zkušenosti s kuřincema 😁...
Jde o to, že ať počítám jak počítám ty litrové flašky s Guanokalong mi asi nevyjdou až do konce květu. Jasně můžu si doobjednat ještě ze dvě flašky ALE (!?)...
Objevil jsem ve svém doupěti místnost kde se dříve chovaly slepice a tak je tam vrstva cca 10cm hoven s hlínou. Slepky se tam nechovaji uz cca 6let takže to tam jen tak leží,neprší na to a ani nesvítí přímé slunce.
Uvažoval jsem...
1. Dalo by se to ještě použít jako hnojivo?
2. že bych si tam nakopal pár kýblů a vysypal je ke kytkám kolem stonku aby to při zalévání unášela voda ke kořenům.
3. Je klasicky zalít v kýblu vodou a nechat zkvasit...
Myslíte, že by mi to spálilo kytky při té první možnosti? (upřímně bych to tak udělal raději, než to nechat kvasit)
Kdyby to muselo kvasit jaký poměr slepičince/voda použit pro namíchání zálivky?
Takže dík všem co neporadili s kuřincema 😀...
Nakonec jsem zkusil obě dvě možnosti.
Takže mi kvasí dva kýble hoven (z toho jsem si včera dovez ještě čerstvou dávku od babi)..
A k Mohan Ram jsem přisypal cca 5 cm vrstu do bečky ke stonku. Vystřelil teda pěkně,ikdyž to odneslo pár listů(přehnojením),ale je to cca 2 týdny a žije. Zalévám ho čistou vodou a žloutnutí z deficitů se o dost zpomalilo. Musím ho ale zalévat každý den. A taky je na tom s květem nejrychleji..
Už jsem smířený stím,že sklízet budu nejspíš v půlce října a to jen něco 😁..jinak ale pohoda..
1.foto Celek
2.foto GG#4 x CK - 155cm
3.foto Mohan Ram - 194cm
4.foto Black Jack - 130cm
5.foto GSC S1 x CK - 150cm
Jo jsou tam uprostřed dosazené ještě 2 kytky, které jsem mučil v květináčích. Jsou to phena z mojí selekce GG#4 x CK pheno 1 a GSC S1 x CK pheno už nevím...
Ahoj kuřnce jsou silny tak snimi opatrne jednoduše spališ kor nakvašeny ,znami taky hnoji slepkamadycky tam prdne lopatu hoven a ono se to vstřebamaš to pekny co bych zato dal za takovu zahradečku .
Tvle ty jsi chytrolín 😀... že jsi nenapsal o 2 týdny dřív..
Já samozdřejmě vím,že tam nemůžu lít čistě zkvašené hovna,proto to ředím 1:10 s deštovkou a hnojím nastřídačku s tím guanem...
K tomu Mohan Ram(nejhladovější kytka) jsem nasypal to vysušené co jsem nakopal a zalíval jen čistou vodou.. Jak jsem psal pár listů to odneslo, ale povyrostl cca o 25% co se týče objemu a nemusím ho zatím hnojit..
A co se týče té zahrádky 😀... Každý má tu možnost 😉
MR je hodně dobrej model, jeden z nejlepší od SS strainu podle mě,chutovka a top high, kvete hodně brzo na peroidu, nějaký phena začínaj i začátkem sprna, jednou sem našel pheno co tvořilo purpl palice jak beton a výnos byl extremní což mě dost překvapilo, Afghanec tak jak má být, tenhle strain se SS moc povedl, doufám že se ti taky povede at to roste
Upřímně s ním nemám žádnou zkušenost, sadil jsem to kámošovi celý pack protože má na klíčení levé ruce a když vylezly všechny semínka,tak jsem si jednu kytku nechal co by daň za hlínu a elektřinu 😀..
Když to bude jak píšeš tak se nebudu zlobit,teď kvete odhadem tak 2týdny,ale až teď to je viditelné..
taka rada ked uz teraz vies ze nevyjdes s hnojkami, tak radsej dokup...tie 2-3 stovky co to stoji sa ti oplati 10x na urode , ak sa ovsem nedojebe pocasie a nebude to chytat plesen ku koncu....tento rok je to divne zda sa ze uz leto konci...
Díky...
No nevychází to na 2-3 stovky,ale spíš na 7. a díky "pandemii" teď nemám zrovna na rozhazování 😀...
Paradox je, že mi ty kuřince přijdou mnohem výživnější než to guano,ale jak jsem psal hnojím to na střidačku,kvůli mikroprvkům atd. v tom guanu obsažených..a tak mi to vyjde až do konce.
Taky mám pocit jako by byl už konec září a ne začátek,ale uvidíme.