Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Johnny Blaze Tiez by som este par dni nehal, nevidno to ale dobre na tej fotke. Zda sa mi to, alebo tie vzadu vypadaju nejake svetlejsie? Alebo to je lampou?
Vsimas si dobře tahle byla ze všech nejvissi a lampu mám dost nízko tak to bude asi kapku presvicene. Nebo myslíš že by to mohlo mít jinou příčinu? Tak já ještě pár dní necham
Naposledy upravil someone.noone 20-05-2020 v 05:02 AM
Vsimas si dobře tahle byla ze všech nejvissi a lampu mám dost nízko tak to bude asi kapku presvicene. Nebo myslíš že by to mohlo mít jinou příčinu? Tak já ještě pár dní necham
Nazdárek, zkus vyzkoušet CalMag bude to nejspíš jen deficit... ale dost lidí to kritizuje.
Osobně používám tenhle ATA CalMag přidávám třeba 1x za 3 zálivky a jsou v cajku.
Tak přidávám fotky za tmy dneska měli poslední den 18/6 teď dostanou 12 hodin tmy a pojedeme 12/12 uvidíme jak moc vyletí nechtěl bych dopadnout jako posledně jinak celkově teda v růstu 18 dní
Up 4den 12/12 holky nijak extra neletí dá se to v klidu zvládat "zatím" ale doufám že to nebude nic tezkeho. Hnojivo základ junglu A,B,M plně dávky až se přestanou tahat naložím.jim.jeste X. Jinak nějaká fotka za tmy
Co bych vám povykládal přestal jsem ohýbat když vylezli první chloupky strašná chyba furt se táhnou nahoru lapmu mám teď cca 50cisel nad vrcholama. A mám pocit že pár listů jevy známky presviceni...
Jinak teplota den max 27.7 noc 20
Vlhkost stabilně na 45%
Zalévám každý den 3L jungle podle tabulek plná dávka
pH vstup 5.9. Výstup 6
Přidávám pár fotek před východem slunce
Cest growre, takže pondělí mi přišel EC metr a nestačil jsem se divit
Tak vstupní voda ec 0.8 když jsem dával všechny hnojky podle tabulek ec 3.1... :/ vstup ph 6 tak.jsem to prolil a výstup ... Ec 5.3omg všechno spatne výstup pH 5.5 takže od pondělka jen čistá voda s upraveným pH 6. Dnes měřen výtok EC 1.8 pH 5.8 takže se to naštěstí dalo do kupy
No ale ani to EC 3 není vůbec ideal. to nedají ani žrouti v dripu synku. v hlíně se to projeví pozdějí, oto hůř a pomaleji se to pak opravuje, tak bacha na to. do hlíny je i EC 2 na hraně
Původní příspěvek od El Dudelíno No ale ani to EC 3 není vůbec ideal. to nedají ani žrouti v dripu synku. v hlíně se to projeví pozdějí, oto hůř a pomaleji se to pak opravuje, tak bacha na to. do hlíny je i EC 2 na hraně