Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hola hola něco jsem nafotil z džungle1 foto je ten retardovany gp ale zž se zpravuje ale byl nejaky zasekly a nechtělo se mu,vedle jsem přihodil klon seriou kush 1jsem objetoval a chtěl ho zkusit out zbytek jede in
zdar,menši up po 2 týdnech popojeli hnojim pořad rustovkou ale koncem července už tam budu solit kvetovku,to slunko mne sere při foceni moc to nejde videt 1foto gp posion
Zdarec něco postnu smoji zahradky kytky jedou fajně ale jetu problém na hornich listech temeř u všech kytek jsou dirky prokousany ale fest nevim co jeto za svini mšice ?nebo co taky mne napadlo že nato davam postřik vita reac i v pařakach jestli jsem to nepřehnal a jeto od teho no posudte sami popřípadě rada dik čus