Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1. Když jsem začal tento thread před dvěma měsíci, tak jsi mi dal hned na začátku bez nějakýho komentáře mínus karmu, když jse ti napsal pmko proč, tak jsi neodpověděl
2. Teď sem napíšeš příspěvek, kterej jen hajtuje a jinak nic neříká
3. K tvýmu pěstu bych měl taky spoustu výhrad, ale určitě bych ti do něj nepsal hejty a nedal bych ti bez vysvětlení -K hned ze začátku
Jinak u matky, která je už přes rok stará je normální, že na hůře osvětlených místech (hlavně stíněná spodní patra) vytváří trojlisty. Tohle se děje třeba jak na matkách tak na kvetoucích rostlinách a je to vesměs jen lokální reakce na nedostatek světla.
Řízky z těchto partií matky koření stejně a jsou úplně stejně phenotypově vybavené jak ty pěti, sedmi a devítilisté. Po zasazení rostou úplně stejně, protože první výhonek řízku po přesazení už reaguje na nové podmínky a nasazuje většinou pětilisty a dál.
Řízky jsou vytáhlé klacky jen proto, že jsem je vytáhlé nařezal, zrovna tak mám řízky v délce do 5cm, jak si kdo řekne.
Řízky se po dobu kořenění nevytahují, oni vůbec nerostou. Když začnou růst listy tak to znamená, že řízek je plně zakořenen a jde do světa – nijak se nevytahuje.