Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jo, gafor.host.sk je uplne onicom forum,same nadavky,riesia sa tam blbosti.Ja som prave teraz zalozil nove forum o Ganji,len tak z nudy,pre kamosov,ale urcite by som nebol rad za takych prispievatelov ako su na gafor.host.sk
najvetsy problem vidim konzervatívnom kresťanskom dogmatizme.U nás nás na Slovensku je politika a jej formy v plienkach.Predstavte sy takého Vladimíra Palka(KDH)ako by sa tváril pri schvalovaní legalizačného zákonu.Hmm. Co už asi by to chcelo ústavne vytvoriť sekulárny štát a cirkev a jej formy v nej jednoducho zakázať.AD Prorokujem že v CZ bude legalizácia do 3-5 rokov.jednoducho naši český brtry sú starší-rozumnejší. Hawk ,idem hlasovat aj ked to nemá žiadny význam
tak jsem taky pridal hlas.doufam ze se do vlady dostanou normalni lidi ktery to chapou a ne ty prasata co hamounej prachy.chce to jeno m vydrzet jednou to pride snad uz brzo
Janghala
prepac ze si budem trosku robit picu ale ako by sa tam dostali? legalizacia travky v sr je bohuzial hudba buducnosti ved sa o tom nediskutuje inde ako na g heheheh a je o dost citliva otazka heheh to bude chciet dost dlhu verejnu diskusiu a nie ze pridu do vlady normalny ludia a bude ako nebolo neboli to slov europoslanci ktory sa ako jediny postavili proti partnerstvam teplych? nepride vam to divne ved oni nevedia kde je sever a nie to hovorit o legalizacii travky no a uz vidim ako to bude podporovane tabakovov a pivnov loby heheheh
je tiez mozne zetrepem somariny (sak co by ste cakali od hulica v piatok podvecer ze) ale v sr to bude legalizovane hned po legalizacii vo vatikane heheheheh sr proste a sprote nieje liberalna krajina ze (vid slovenskych liberalov hehehehe)
no a na zacatie neakej verejnej debaty bude potrebny tlak na politikov urcite to nezacne samo od seba a v sr takyto tlak nieje a pochybujem ze bude (ved kto by tych narkomanov co si tu travu pichaju podporil)
áno, ale čítal si tie reakcie v diskusii? Niekedy mi je z mojich krajanov na grcanie, to bola normálna sprcha, čo názor, to perla. Takú zbierku tupých ignorantských hovád nájdeš málokde. Ja byť šéfredaktorom Pravdy a hento má byť priemerná vzorka mojich čitateľov, tak si to hodím...
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
Ja su tu sice este novacek ale na stranku sem tez klikel ano.
mozna casem sa budeme moct spolecne stretnut (az to bude legalne) na nejakej vystave na slovensku alebo v cechach
Ja to s nasimi (aj vasimi) politikmi vidim asi takto: trava=droga, droga=smrt => trava=smrt. Takze dekriminalizacia resp. legalizacia v nasich zemepisnych sirkach (a dlzkach) bude asi az ked tu uz ja nebudem.
Ps: Dufam ze odpustite, ale na tej stranke kde je to forum som nebol a kedze je to tam podla vas zbastardene (dufam ze vam mozem verit) tak tam ani nepojdem a nedam hlas na dobru vec. Podla mna to aj tak nema ziadny zmysel.
Ps2: Prepacte za take dlhe ps ale tato tema ma dost nadchla. P