Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nenech se zmast, fotky klamou. Stabilni je akorat sensi star. Ta i vypada vcelku dobre. Dutch dragona mam dve fena.....jedno vypada dost dobre, to druhy je sativovy, zatim dost ridky.
Vdova zas neni vubec orosena a Nebulka voni a vypada hezky, ale nic na ni neni. No a na Acida jsem si stezoval na tu klicivost no....
Priste zkusim ethose nebo pohedu zas rezy.
Kytky ovsem stale pracujou a stale se nafukujou, tak treba prekvapi. Nejake rozumnejsi hodnoceni si necham na zaver s reportem...
Vse od 40.teho dne prolevam pouze vodou s upravenym ph na 6,5.
V kazdem prispevku je vic fenotypu ale popisovat to budu az v zaverecnem reportu.
Nejaka je orosena s malymi palickami, nejaka zas dela extra salamy, ale malo pryskirice atd.
Zatim vitezka tohoto kola je pro me ta sensi star, uvidime co vysledna chut a vzhled.
Ale chut by mohla byt dobra, kdyz je budu trapit s pruplachem 25.dni
Mas to moc pekne, ked porovnam moje semienka s tvojimi za rovnaky cas-tak su oproti tvojim prckovia) poriadne ich poprelievaj nech vyplachnes chcemikalie a potom uz len prajem prijemne posedenie
Diky ti. No me se zdalo, ze i me to rostlo teda dost pomalu
Vsak oni se ti urcite rozjedou
Ale taky jsem mel kdysi par pestu, kde to v rustove fazi moc nerostlo....asi jsem nekde udelal chybu, ale kde....to uz nezjistim.
Kytky prolejvam, uz jsou chudaci uplne zluty, jak jsou bez zivin. Ale doufam, ze se to taky projevi na chuti
Fotky pridam tesne pred kosou a pak uz jen report....
A co shivashambu? Ten sklidil a uz na grower nema cas ani chut
Obcas sem alespon neco napsal a ted uz nic....
No kdybych mel lepsi fotak, tak reknes neco jineho
Urcite sensi star a acid se budou skvele strihat.
Naopak nejvic listu je na bile vdove, to budu potrebovat alespon dvoje nuzky
No a ten drak je takovej stred no
To odlistovavanie sa niekedy meni na uplne peklo-prezil som si to u autofloweru magnuma-niekde som cital ze to je uz to najkrajsie na celom peste (za tuto uvahu by som dal facku)
S tou bielou vdovou si ma nepotesil- u mna x14 (ak boh da), tak sa z toho pos...
No fakt zalezi jaky pheno chytnes. Ja tam mam jedno uplne pekelne listnaty. Mit toho plnou skrin a nemit trimmer, tak asi pojdu (pro slovenske bratry = umru)
Ale porad je to IN. U outdooru je to strihani o kousek brutalnejsi
Nevim, kdo rekl takovy vyrok Cloveka bavi tak prvni tri vetvicky, pak uz ho to jenom stve.
A magnuma si mel listnatejsiho? Me kazdej rikal, i podle fotek, vypada vcelku fajne s malo listama. Ale sam jsem ho nemel, tak nemuzu nic rikat.