Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
57 den na 12/12
Trochu jsem tu dal na rady jak fotit a taky trochu si pohrál s nastavením foťáku . Na to že ten foťák je 10 let starý tak umí docela pěkné fotky, jsem spokojen.
Původní příspěvek od Chvalic hezký pěst , můžeš mi popsat čím si fotil ty makro fotky ? na předchozí straně ?
PS za tu makro fotku musím dát poz. karmu..
Ty Makro fotky nejsou moje, jsou od kolegy a on používá Sony Cybershot DSC-HX60
Pěkný, pěkný. Co to LSD-25, už si ho zkusil? Měl jsem ho letos v létě ve skleníku 5ks a příště už ho nepojedu. Jen jedna kytka byla opravdu mazec, to mě fakt rozhodilo, ale ten zbytek průměr až nic moc. Vůně a chuť taky nic pro mě, smrdí to jak nafta a chuť je taky dost zvláštní.
Zdarec Groweři
Tak už mám sklizeno, usušeno, zváženo a i odzkoušeno :P . A musím říct, že efekt je takový jaký jsem čekal a to že to je nakopávak . Fakt zatím nejlepší odrůda na roztroušenou sklerózu.
Naposledy upravil Rákosníček01 19-12-2019 v 10:30 AM