Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Stavba pěstební místnosti v podkroví
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
gantis
Stálý Člen

Karma uživatele gantis - 98% PěstitelskáKarma uživatele gantis - 98% PěstitelskáKarma uživatele gantis - 98% PěstitelskáKarma uživatele gantis - 98% PěstitelskáKarma uživatele gantis - 98% PěstitelskáKarma uživatele gantis - 98% PěstitelskáKarma uživatele gantis - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Tak to je sen! Závidím ty možnosti.

Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.

Old Post 03-01-2020 v 08:30 AM
gantis je offline   Profil uživatele gantis   Find more posts by gantis   Foto galerie člena gantis   Click here to Send gantis a Private Message   Add gantis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pineapple
Stálý Člen

Karma uživatele pineapple - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Ses sikovnej chlape mas to pekny.

Old Post 03-01-2020 v 11:26 AM
pineapple je offline   Profil uživatele pineapple   Find more posts by pineapple   Foto galerie člena pineapple   Click here to Send pineapple a Private Message   Add pineapple to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rombero
Stálý Člen

Karma uživatele Rombero - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Super prace,no myslim si ze takovou zasivarnu by brala versina z nas tady.ses hracicka a palec nahoru,libi se mi to

Old Post 03-01-2020 v 12:22 PM
Rombero je offline   Profil uživatele Rombero   Find more posts by Rombero   Foto galerie člena Rombero   Click here to Send Rombero a Private Message   Add Rombero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Karma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Děkuji děkuji . Po pravdě jsem se taky pěkně nadřel, byl jsem na to sám to za prvé a vše jsem tam tahal po žebříku a nebo na laně😁 Tu nejhorší práci mám za sebou, teď je otázka jak mě půjde ta druhá část a to zahradničení.....?

Konopi je lék!

Old Post 03-01-2020 v 16:07 PM
Cingoringo je offline   Profil uživatele Cingoringo   Find more posts by Cingoringo   Foto galerie člena Cingoringo   Click here to Send Cingoringo a Private Message   Add Cingoringo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Karma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% PěstitelskáKarma uživatele Cingoringo - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Zdravím vás milí přátelé a zahrádkáři 🤘Dnes bych se s vámi chtěl podělit o výrobě drip systému. Ne že bych byl línej chodit zalévat holky(chraň buch) Ale Vzhledem k tomu, že více času trávím v práci, než doma s rodinou 🥴A že jsem se rozhodl, že budu pěstovat v kokosu a nechci dopustit aby moje kytičky🌻 , někdy trpěli hladem! Tak proto jsem toto učinil...

Konopi je lék!

Old Post 13-01-2020 v 17:40 PM
Cingoringo je offline   Profil uživatele Cingoringo   Find more posts by Cingoringo   Foto galerie člena Cingoringo   Click here to Send Cingoringo a Private Message   Add Cingoringo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

Takže co k tomu budu potřebovat.50 L SUD, ČERPADLO, VZDUCHOVACÍ MOTOREK, VZDUCHOVACÍ KÁMEN, KAPILÁRNÍ ROZVOD 12 JEHEL, FILTR NA VODU, ZPĚTNÁ KLAPKA, PPR PLASTOVÉ TRUBKY NA VODU, KOLÍNKA A ZÁVITOVÉ SPOJKY. To asi snad vše. Tak mrkněte na můj výtvor 😁Snad se vám to bude líbit...

Konopi je lék!

Old Post 13-01-2020 v 17:49 PM
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

A na posledy moje chobotnice v boxu😁Do každého květináče přijdou 3 kapiláry. Ještě časovač dokopupit a pak už jen vychytat časový cyklus. Takže prozatím vše 😉Doufám že se bude líbit 😉Kritiku určitě rád uvítám, dá se vždy co vylepšit. Tak se zatím mějte Lidičky 🤘Až zas bude něco nového, tak se s vámi rád zas podělím.

Konopi je lék!

Old Post 13-01-2020 v 18:05 PM
Váchy 55
Stálý Člen

Karma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Ahoj. Máš to vše pěkně připravené, ale jen malá připomínka k tomu rozvodu. Někde se to tu řešilo, ale nenašel jsem to. Problém jsou ty kovové spojky. Jakmile se dostavaji do kontaktu s roztokem, naleptá se ten kov a děla to neskutečný bordel s EC. Chtělo by to dohledat to vlákno a ověřit to jestli nemelu blbosti. Asi bych vyhodil ten zpětný ventil a dal vývod kapilár trochu výš, aby ti sud nevytekl. Jinak fakt luxusně udělaná ,,laboratoř'' :-D K+

Thomas V.

Old Post 14-01-2020 v 11:07 AM
Váchy 55 je offline   Profil uživatele Váchy 55   Find more posts by Váchy 55   Foto galerie člena Váchy 55   Click here to Send Váchy 55 a Private Message   Add Váchy 55 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Ahoj Vachy. Možné to je,uvidíme co to bude dělat? Když by bylo nejhůř, hold to budu muset předělat. Každopádně ten zpětný ventil se mi jeví jako dobrá volba. Už kdysi dávno jsem jel drip a nebyl žádný problém, tak se necháme překvapit. . Jo a kucí děkuji za kačka 😉

Konopi je lék!

Old Post 15-01-2020 v 16:12 PM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

CAW! Asi to budeš musieť celé prerobiŤ....Kovové spojky zlikviduj, tak ako radí Vachy55. Otestuj ten vzduchovací kameň, či neobsahuje vápenec, aby to nedvíhalo pH. Treba to pokvapkať kyselinou /pH-/ nesmie to šumieť.
Neviem akým časovým spínačom to chceš časovať. Klasické spínacie hodiny môžeš použiť na štart závlahy, ale na ovládanie časového intervalu zavlažovania to je nevhodné. Pri vačšine spínačiek je minimálne nastaviteľný čas 1 min a za ten čas to vycucne hrozne moc roztoku, takže to treba riešiť vhodným, kratším časovaním. Tie čerpadlá pri dostatočnom výtlaku valia hrozne vele roztoku. Použitie spatnej klapky je tiež žiadúce, ale je vhodné nájst vhodný typ, nakolko tie akvaristické čerpadlá nevyvinú dostatočný tlak a nemusia to zvládnuť pretlačiť. Klapku, čo si tam dal vymeň, nakoľko neni chemický stabilná. Je určená na pitnú vodu, tam to nevadi, ale živný roztok s tým bude reagovať. Okrem toho je nutné zabezpečiť výtok z kvetináčov do nejakej zakrytej zbernej nádoby s prepadom. /Zakytej preto, aby sa tam zbytočne nedvíhala vlhkosť, ktorá počas kvitnutia môže spôsobiť plesne/ Z tých misiek to bude masívne pretekať.

Naposledy upravil odo 15-01-2020 v 18:14 PM

Old Post 15-01-2020 v 17:55 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Ajajaj, takovou práci jsem si stim dal a jak tak čtu, tak to tak vypadá že to bude asi na....... 😥Není třeba možné že se pletete? 😁

Konopi je lék!

Old Post 15-01-2020 v 22:05 PM
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Zdravím vás milí přátelé a zahrádkáři 🤘Tak jsem si včera udělal výlet za místním členem a přivezl jsem si od něho těchto 6 krásných slečen. 3x Nebula, 2x Critical + a jedna bonusová Northern Lights Haze. Přesazené do 0.5 L květináčů a substrát jsem použil od plagronu royal mix míchaný s kokosem, taktéž od plagronu.

Konopi je lék!

Naposledy upravil Cingoringo 20-01-2020 v 16:01 PM

Old Post 20-01-2020 v 14:06 PM
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Následně jsem je přestěhoval do babyboxu, kde je nechám pár dní na zotavení....Až pěkně prorostou kořeny skrz květináč, pak budou putovat dále..

Konopi je lék!

Naposledy upravil Cingoringo 20-01-2020 v 16:02 PM

Old Post 20-01-2020 v 14:30 PM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Budeš pestovať v organickom substráte a zalievať systémom drip ? Akú chémiu tam plánuješ na hnojenie?

Old Post 20-01-2020 v 19:42 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cingoringo
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Odo, měl jsem v plánu prvé kolo odjed v kokosu, ale na konec jsem se rozhodl, že na po prvé to raději odjedu v substrátů (plagron royal mix) a nejspíš to smíchám s kokosem, taktéž od plagronu.. Ale druhé kolo už chci jed v čistém kokosu, kde mám v plánu použít už drip. A hnojiva budu používat GENERAL HYDROPONICS.

Konopi je lék!

Old Post 21-01-2020 v 15:43 PM
odo
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

Schvalujem rozhodnutie. To GH FloraNova nepoznám - nie je to čiste minerál? Volil by som do organického substrátu niečo pure organické.
Budem sledovať!

Old Post 22-01-2020 v 06:08 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás