Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
... 23.8.2019 ... při dnešním zavlažování a prohlídce jsem objevil něco málo tvořících se semínek ... zase si někdo neuhlídal samce anebo má na háku co mu vyroste ... na druhou stranu budou semínka zadara (nevím sice co mi vítr dovál, ale práce navíc - budu si příští sezónu muset samce ohlídat sám) ...
Taky bych je ješte nechal vypdaji nedozryty pokud nemusíš nesekej to budou ješte dvakrát takovy ,sp jsem jel 2roky posobe sazel je cca pulka kvetna a sklizel 1až 2 tyden v řijnu a to bylo tepleji jak letos tak by to byla aj škoda ješte bych vydžel
... 20.9.2019 ... dík za komentáře ... jj,stříhat ještě nemusím, jenom hlídám kvůli vlhku plíseň ... foťák něco zkresluje tak jsem fotil něco s bleskem , něco jenom na slunci , ale chloupky jsou tak na 50% už do hněda tak jsem počítal ještě tak 2 týdny - uvidím co na to počasí ... ráno jsem koukal a bylo +4st / 65% vlhka , přes den to vylezlo na +14st / 45% vlhka ... jasnačka že čím dýl tím líp, ale už začalo žloutnout dost listů jako listy na stromech tak uvidím jak se to bude vyvíjet ... přidávám jedno detailnější foto na palici ...