Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro Luise. Prosím,mohl by jsi mi vyfotit jak máš vyřešen odtok zpět do kalfasu. Mělo by to být asi nějak flexibilní, když budu s kalfasem manipulovat.Díky
Hoj priste napis PM.
Ja mam podelnej dlouhej otvor, jak to je u original NFT. Ty mas asi kulatej otvor co jsem tak koukal. Myslim ze budes potrebovat vetsi sklon, pac ti tam prorostou koreny a budou mozna trochu branit odtoku.
Jinac ja tam igelit az do bazenu, kuli hluku a taky to necaka okolo. Nad vanou mam 10 cm a to mi na obsluhu uplne staci. Koupil jsem hlinikovou trubku, na ni nasadil hadici a stou natahnutim a samospadem vypoustim do kyble od barvy. Takze rezervoarem vubec nehejbu. Ani by to neslo, protoze do nej prorustaj koreny.