Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten klon pineapple chunk co jsem mel z predchoziho pestu uz.jsem cast zkosil....zbytek nechal jeste chvili zrat...a takhle tohle pheno vypada..je listnaty,mensi palicky,lehce do fialova a pekne pocukrovany...ty cukrovy listecky jsem tam nechal...jinak.by ztoho asi ani moc nezbylo😀
Damy a Panove,tak nakonec po prohlidce pryskyrice dnesnim dnem v 55dnu zkoseny vrchy...spodky necham jeste dojet...jsou to pekne macatice...lepi a voni prenadherne,tak rozjizdim tipovacku,ktera samozrejme skonci az bude suche vse,vcetne spodku....
Tak dneska pokosen zbytek... Teď nechám pomaličku schnout a uvidíme co to udělá.... Měl jsem problémy s vůní suchého materiálu, tak uvidíme jak to bude vonět fčíl
Foto před a po.... A výborná věcička na odstranění pryskyřice z rukou nebo třeba nůžek .... Když člověk nemá zrovna po ruce rukavice 😀
Tak abych to tady uzavřel....urcite je jeste co zlepšovat ale nebyla to zase taková bída... Je toho 220g pěkných palic... Pomalejší sušení se projevilo na pronikavejsi vůni, prostor byl docela slušně vyplněný a pomalu začínám pochybovat o zveřejněném Zedyho výsledku kdy na o dost menším prostoru a o zaplneni ani nemluvě uvádí 315g
Původní příspěvek od Growoli ...pomalu začínám pochybovat o zveřejněném Zedyho výsledku kdy na o dost menším prostoru a o zaplneni ani nemluvě uvádí 315g
???
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-