Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, to je škoda, určitě šlo udělat více.
Od té doby jsi nic neudělal s tímhle LED světlem?
Rozptyl z Wingů opravdu žádná sláva a právě jsem si proto objednal od FrYnka SQU750, tak jsem zvědav.
Jupí, tak to jsi mě kámo potěšil, za týden to pojedu s touhle plackou a mám velká očekávání. Jinak ten rozměr boxu mám náhodou stejný tj. 110*180 a tak jsem zvažoval mírně jiný formát-delší což bych snad ještě mohl upravit. Pokud ale píšeš, že kraje pohoda tak to už nechám.
Kolik to dává oproti HPS 600?
Svetlo pecka je, ale neni to vsechno.. kdyz budes mit dobrou genetiku a zvolis dobry trenink, defoliaci ve spravny moment.. a udelas klima podminky a jidelnicek na jednicku tak myslim ze pod 900 nepujdes.. naopak si myslim ze jde i daleko vic.. jel jsem v tom 2x 400, 1x 600 a ted SQU750 a musim rict, ze to rozlozeni svetla je uplne o necem jinym.. i do hloubky.. prave mi prijde ze u HPS slo rozdelit sisky podle hloubky na A B a C kvalitu.. u Frynkova svetla tam vidim kvalitu jen A a B.. a to je pecka.. dej pak vedet jak jsi ty spokojeny.. zdaarek
Tak to jsi mě hodně povzbudil a počáteční nejistoty nad změnou na LED jsi tímto zcela eliminoval, přeci jenom je tu ještě kopa skálopevných zastánců HPS co LED nikdy nevyzkoušeli. Takže díky a určitě sem dám vědět!