Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidi,tak zítra proběhne sklizeň, nafotil jsem včera fotky,ale jenom něco... Neměl jsem čas,zhasl jsem a včera a dnes ve tmě a ráno je čeká smrt ve 49 dnech 12/12 😉
Původní příspěvek od AladinXXX stress,vic priskyrice.......muj tip.
něco takového by to mělo dělat,ale porovnat se to nedá, takže jak uděláš jeden box,dva dny tma a druhý box bez zhasínání, stejně nezjistíš nic, protože v každém boxu ty kytky budou kus od kusu jiný,i kdyby to byla stejná genetika...
Zdarec lidi,tak takhle to vypadalo když bylo po všem, spodky a všechen bordel je v tom koši dole i s listím to jde do mastiček... Příští kolo pojedu zase tak jak jsem zvyklý a to bez spodků,oholit větve co nemají smysl a jet jen na vršky,tak docílím toho nač jsem zvyklý 😉 Další kolo pojedu tak trochu na lenocha, plný květináče Canna Terra Profesional+, takže několik týdnů jen voda... Plus objednám síť a pojedu jiný geny,taky záštip,ale pouze na vršky 😉