Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dekuji, je to velmi uzitecne a taky se s tim da hezky vyhrat :-). Videl jsem, ze tady nekdo vyrabi profi verzi za vybornou cenu, ale to by nebyla zadna zabava. Ten mrazivy pocit kdyz nevite proc to zase nefunguje :-)
Ať už máš celopéro, hátéčko, nebo žiletku, všude se musí makat... A to nemluvim o fetbajku!
výborná práce kamaráde, snad bude toto vlákno ponaučení pro zatvrzelý odpůrce automatů, že s automatama se dá v indooru vykouzlit mnohem víc srandy, když člověk ví co dělá
60. den., růst pokračuje, roztok měním á 3dny, nádrž je pro takovýto růst malá, rychlé změny ph... už zase chodím do práce a ne vždy se daří udržet hodnoty v mezích, na některých listech patrny deficity vápníku v.s. , ale jinak přibývá znatelně. Do každé zálivky přidávám CalMag.
Pro Centurion: Děkuji, snažím se, ale určitě by z nich šlo dostat daleko více, na příští kolo zkusím vyrobit přístroj k automatické korekci Ph, to je toto kolo můj největší problém, dále mám na takovýto růst malý rezervoár, a je toho více sečtu to na konci.
Ať to roste
Ať už máš celopéro, hátéčko, nebo žiletku, všude se musí makat... A to nemluvim o fetbajku!
Původní příspěvek od Krteček1 Na příští kolo zkusím vyrobit přístroj k automatické korekci Ph, to je toto kolo můj největší problém,
Ať to roste
to ti bude k nicemu, ty potrebujes sekundarni nadrz ze ktere se ti bude bubler nonstop dopoustet [a menit vodu v bubleru afap]. to proc ti tak lita PH a kytka vypada jak vypada je tim ze ta nadrz je proste moc mala a jak ti klesne hladina jakakoli zmena pomeru prvku [ktery cubka predtim vyzrala] se znasobi, typicky se blokuje vapnikem horcik a muze to bejt i naopak. jakmile se rozhodi pomer vapniku a horciku [ideal je 3:1] tak se zablokujou.. a vubec jich tam nemusi bejt nedostatek jak se na prvni pohle muze zdat. Delalo mi to ve flocku taky kdyz jsem je nechal nadrz vyzrat, nedolejval a nemenil dostatecne casto. PH te pak nebude vubec trapit a projevy nedostatku ca mg taky omezis, listy budou vypadat mnoohem lepe.
Aha děkuju, mam v planu prejit na system s centralnim velkym rezervoarem, neco typu dutch bucket. Abych k tomu stale mohl a mohl mit toho roztoku vice. Ted menim roztok a 3 dny, cca 25litru, jento fakt tezky a pracny. Necekal jsem, ze bude takovy obrat.... Take si myslym, ze toho svetla je zbytecne moc, pristi kolo zkusim ubrat 25%. Pod Marsem jsem zadne potize tohoto typu nemel a menil roztok cca po tydnu.
u me se v praxi ukazalo, ze jakmile klesne hladina vody v systemu tak se hned zacnou z nejakyho duvodu ukazovat tyhle deficity, neustale se to musi necim dopoustet i kdyz tam budes mit centralni rezervoar. [ackoli i ten samotnej ti asi dost pomuze] ja mam zkusenost jen s vetsim prostorem a poctem kytek a tam ani samotnej velkej rezervoar nestaci. [nechces li kolem toho jak idot behat everyday]
yop, flocko, podnim je rezervoar a venku flexitank. mam vzdycky na par dni klid a PH controler uz je vic jak rok jen na ozdobu ono si semtam nekam popoleze ale mezi 5.3-6.3 a to me nezajima.