Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Že bych to Teda trošku protrhal ty listy? Nemyslím si, že i kdyby byla vyšší vlhkost, tak na velikost palic to bude mít vliv, teď jsem se díval a je tam 45% za světla... Dával jsem jim i trochu nižší EC vždycky jsem míval i ke 3 až 3.5 tady u těch advanced-nutrients je to normál se všemi doplňky co uvádějí a to jsem lil i poloviční dávkování... Teď jsem jim dal. Kolem těch 2-2,5 tak jestli jim to nebylo málo ale listy žloutly jen odspodu a odpadavali to jsem dal za vinu že tam už nedosvitlo světlo a ne nedostatkem fosforu...
Ty nejnižší listy jsem protrhal trošku mají strašně dlouhé řapíky to jsem. Ještě neměl nikdy... A u jedné kytky jsem si všiml finálových listů se světle zelenými zilkami.... Je to odrůdou nebo deficit? Má to právě zrovna ta s nejmenšími Šiškami
Tak nakonec se zadne extra nafukovani nekonalo....vzdycky jsem mel salamy jako hovado a ted nic....takze bud jsem malo oholil spodky ,pac jich bude vic nez dost,ale neco z nich bude dosvetluji ledkama ...nebo mensim ec nez jsem jim vzdy daval,ale deficit se nejak neprojevil...nebo ted po proplachu zjisteno nizke ph v substratu 5.2 coz nechapu kdyz krmim spodem(autopot) ph 5.8-6 ale zase jsou krasne pocukrovane az tak ue ani ty listecky nebudu asi zastrihovat jsou uplne obalene...az prijdu domu tak hodim foto
Mozne priciny:
*Mozna zamena vybojky za jetou 5kol,mam dve,ale myslim si ze musi vydrzet mnohem vic
*Vysoke ec v recyklovanem substratu...ale zadny deficit se neprojevoval celou dobu
*postrik verimecem proti trasnenkam v ranne fazy kvetu
*hodne zastipu a ohybani
*zkratka takove phenotypy....nemyslim si
*spatne pouzivany florakleen...zustaval v substratu,neprolival jsem vodou pozdeji
Taky ted jedu Cookies 14 dni na kvetu tak jsem zvedavej.. moc si to nepopsal, ale hadam ze to tmavsi je Cookie (posledni fotka v prispevku 54. na levo) a to svetlejsi Pineaple.. Je tak? Ten prispevek 55. Taky Pineaple?
Tak to by odpovidalo,jak se mi tohle povedlo to teda nechapu...no co uz fčil...hele me prijde prave vsechno tmave a do fialova tedka ,ale cookies je ta nejvetsi palda na fotkach ta fotka nad celkem
Zdarec, ty menší paličky jsou dány genetikou co jedeš, zkus si najít na netu cookies a deep chunk, já pořád nechápu lidi co do pěstu narvou spustu peněz ale zjistit si něco o kytkách je nějak moc složité nebo co …