Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mas pravdu, mam nekolik zakazniku, kteri to delaji stejne a nehnoji treba vubec a staci jim to namichat ze startu a vydrzi az do sklizne.
Ja jedu uz treti kolo kde jen po sklizni dam pomer supermixu:wormhumus,trochu calcia s magnesiem a pak uz nic a zase jen sklizim...pred par koly jsem zkousel green sensation a rozdil jsem nevidel...ted uz jedu ve sklepe vermikompost a za rok uz budu sadit jen do toho...jsem zvedavy na vysledky...nastudoval jsem si nejaky veci a chci si to uplne ulehcit a jen zasadit a zalejvat vodou a pak sklidit..zadny mereni ph,ec atd..
Čus lidi jsem smutnej vše je jinak ,kytky co byli postiženy klony prostě uplne znedly listy na cely kytach a uhnili 5 kytek šlo do kopru .Snažil jsem se to nejak zachranit ale prd nevim jestli klony byly už nejak nakaženy nevim no nekery byly zmetci už na pohled.
Tak zustalo 9 kytek a asi je zbytečny na to palit 500w v takym boxu 120*60*180,tak tech 9 kusu my přesne vleze do 60*60*140boxiku tak jsem to vše přemystil pod vero.Snad aspoň ten zbytak bude ok a něco steho bude čus
ČUS,18/d12/12 kytky pořad vykazuji nejaky deficity žloutnuti sem tam nejaka skvrnitost nejaky listy jsem musel otrhat .kytky jsou nejsou vysoky mají tak 45cm a už nerostou ,je lepši stahovat ph kyselinou citronovou nebo ph down ??
Jo mam od canny ,tak sem tam přilejvam davaš během celyho cyklu života nebo jen v rustu ja už nevim co snima jestli jsou přehnojeny nebo jim něco chyby no asi jsem to posral stou hlinou koupil jsem levnou sračku s obi .
Miguel, normálně vem litr, dva vody a vylij to do květináče. Se spoda ti výtece voda do podtacku a tu změř kolik má EC. Před tím než budeš prolivat si změř kolik má čistá voda EC. Pokud na výtoku bude velké EC, tak máš zasoleny substrat a naopak.
nebo jsem celt o destilce a vzorkem substratu,ale newim to presne,Madi nam poradi......
jinak jak rika MR.fikus....
ja jsem si vzal vodu,upravil ph,zmeril ec,a pak to proliil a promeril....dec´ol
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..