Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Pestovani pod LED osvetelnim - hYp3r
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
James
Stálý Člen

Karma uživatele James - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

vzpoměl jsem si,že kousek od naší chaty je vesnice gde se likvidujou pod záminkou tajného vládního projektustaré sálové počítače jelikož jsem tam občas chodil i pro nějaké součástky ledek tam mají ohromnou spoustu skusím se zeptat jestli tam mají ty co potřebujeme a za kolik bude to určitě směšná cena gdyž se tam mohl přehrabovat v ohromných kontejnerech a odnýst si co jsem chtěl podle nich už tam byly pro ně jenom nepotřebné součástky a tak od tam tad mám spoutu výkonových Českých tranzistorů,diod od 1A až po 20ti ampérové hovada tak všechno možné jsou tam celkem seriozní lidičky tak se skusím poptat pak vám dám vědět Ledkám zdar.

Jo a nemáte doma něgdo mechaniku na ty ohromné skoro 10ti palcové diskety pár jsem si jich od tam tad přinesl a jsou na nich nějaké záznamy z výskumného ústavu docela by mě to zajímalo co na tom je

Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum

Old Post 14-10-2003 v 14:18 PM
James je offline   Profil uživatele James   Find more posts by James   Foto galerie člena James   Click here to Send James a Private Message   Add James to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

takze jsem sehnal OBM :c), vymenil roztok a do skrine pridal dalsi ventilator....
Tady je par lepsich fotek...

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 14-10-2003 v 17:44 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumi
Nový Člen

Karma uživatele jumi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Maš to fakt pěkny.libí se mi to novatorstvi.nedalo by se zkombinovat s jinym osvětlenim?moc tomu nerozumim ale zajmalo by mě jestli by se kytkam líbilo kdyby se na ně svítilo ze všech stran nejenom zezhora

Old Post 15-10-2003 v 12:15 PM
jumi je offline   Profil uživatele jumi   Find more posts by jumi   Foto galerie člena jumi   Click here to Send jumi a Private Message   Add jumi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

2 jumi >
ad kombinace s jinym osvetlenim: urcite by se to kombinovat dalo...akorat se musi dat pozor, aby ty LEDky byly dobre chlazeny...to teplo by jim nedelalo 2x dobre

ad vsechny strany: jo to by ty kytce hodne prospelo, ale moji uz takhle prazdny penezence asi moc ne...

<<Cannagenetics>>

Old Post 15-10-2003 v 14:33 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Tak jsem koupil OBM a nevim...nevim :c(
Smrdi to tam ted jako bolava noha...

<<Cannagenetics>>

Old Post 16-10-2003 v 10:08 AM
dioda
Nový Člen

Karma uživatele dioda - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Já taky pěstuju pod diodama!!Mám jich asi dvcet na jednu kytku(50cm)v celkem hustý síti drátů!!A vypadá to,že roste docela hustě.Svítim tak 23 hodin denně...Můžem se podělit vo schémata(Sem elektrikář)a nápady

Old Post 16-10-2003 v 10:12 AM
dioda je offline   Profil uživatele dioda   Find more posts by dioda   Foto galerie člena dioda   Click here to Send dioda a Private Message   Add dioda to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dioda! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

citace:
Původní příspěvek od dioda
Já taky pěstuju pod diodama!!Mám jich asi dvcet na jednu kytku(50cm)v celkem hustý síti drátů!!A vypadá to,že roste docela hustě.Svítim tak 23 hodin denně...Můžem se podělit vo schémata(Sem elektrikář)a nápady

20 na jednu kytku??? Mas k tomu jeste nejaky jiny svetlo nebo jen diody??? Dvacet se mi zda fakt malo...jinak schema zapojeni je asi o stranku a nebo dve zpatky...

Jak uz tady na Groweru nekdo rozjel pestirnu rizenou pocitacem tak jsem se nechal inspirovat a pujdu do toho taky...

Sice nevim jak to ma a nema fungovat, ale nastesti znam par lidi ktery tohle maji jako vyucovaci predmet... :c)

Sehnal jsem k tomu nejakej starsi notebook asi za 500,- a ted zbyva udelat nejakej GUI. :c)

Az neco bude hodim screenshoty...

<<Cannagenetics>>

Old Post 16-10-2003 v 10:23 AM
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Ty hele, ale na tu automatiku sou zatim potřeba alespoň win95-zvládne to ten noťas za 500?
Funguje to lehce, v programu (ešte sem ho neviděl) zadáš jak co spínat a to je všechno (samozřejmě musíš dobře udělat ty velesložitý zapojení )
OBM má zvláštní odér, ale na to prď (se to vyruší)

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 16-10-2003 v 13:21 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

2hYp3r: Jakej notebook jde sehnat za 500? Ja chci taky

Cicmon

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Old Post 16-10-2003 v 22:29 PM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

citace:
Původní příspěvek od Cicmon
2hYp3r: Jakej notebook jde sehnat za 500? Ja chci taky

Cicmon

Je to nejaka Toshiba 486ka...na W95 by to melo bohate stacit...

<<Cannagenetics>>

Old Post 19-10-2003 v 20:49 PM
kmotr
Nový Člen

Karma uživatele kmotr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

nemel by se tendle thread hodit do Pokrocilejch technik a problemu? Prece jen jde o experiment, ktery ac se zatim dari ( k++; ), muze zmast nejake novacky, nebo tak neco...

Old Post 19-10-2003 v 22:56 PM
kmotr je offline   Profil uživatele kmotr   Find more posts by kmotr   Foto galerie člena kmotr   Click here to Send kmotr a Private Message   Add kmotr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Tak zkousim udelat nejakej GUI k programu na rizene pestovani pocitacem...

Tady je nejaky preview:

Diky vsem za karmu...je videt, ze to alespon nekoho zajima...

<<Cannagenetics>>

Old Post 20-10-2003 v 10:55 AM
ooPs
Stálý Člen

Karma uživatele ooPs - 77% PěstitelskáKarma uživatele ooPs - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

2 hYp3r: vydrrrrz, nenech se odlakat od LEDek, zajima me (a myslim ze nejsem sam) jak to bude vypadat ve finale az tam tech LED bude vic!!! . Jinak myslim ze prispevky ohledne rizeni pocitacem by bylo dobry prestehovat jinam, myslim ze tu to tema uz je. To neber jako rejpani .. drzim palce, ooPs

Old Post 20-10-2003 v 12:27 PM
ooPs je offline   Profil uživatele ooPs   Find more posts by ooPs   Foto galerie člena ooPs   Click here to Send ooPs a Private Message   Add ooPs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

2 gumho > gentlemanska nabidka THX

At si rika kdo chce co chce, ale za tohle mas u ode me karmu...

<<Cannagenetics>>

Old Post 21-10-2003 v 06:58 AM
ExperimentaLED
Nový Člen

Karma uživatele ExperimentaLED - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Hej hYp3r
Udelal jsi mi big radost:-), zes do toho sel.
Jsem prave ve fazi zacatku indoor a nechtel jsem na sebe upozornovat velkym uctem za el. Tak jsem furt hledal alternativu a ted po asi tydenich vypoctech a uvahach jsem se rozhodl jit do LEDek.!!
Ma koncepce je vsak trochu jina. Modre ledky nahradi jedna zarivka s modrym spektrem, zbytek budou panely po 60 ledkach.
Pro zacatek 4 panely, kazdy mesic pribude jeden az dva dle financi.

v nekolika pristich tydnech by mela vyrusti ma LEDaren.

Cekam jeste na seminka, ktere by mel kamos z Amstru dotlacit co nevidet.

Zatim zdarec

Old Post 23-10-2003 v 08:13 AM
ExperimentaLED je offline   Profil uživatele ExperimentaLED   Find more posts by ExperimentaLED   Foto galerie člena ExperimentaLED   Click here to Send ExperimentaLED a Private Message   Add ExperimentaLED to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ExperimentaLED
Nový Člen

Karma uživatele ExperimentaLED - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Nasel jsem ty LEDky ...Kingbright L-53SEC-H cervená 30° 10000mcd
Prodávají je v GM Elektronik... 13,46 bez DPH

http://www.gme.cz

zduřte, kuřte

Old Post 23-10-2003 v 10:56 AM
ExperimentaLED je offline   Profil uživatele ExperimentaLED   Find more posts by ExperimentaLED   Foto galerie člena ExperimentaLED   Click here to Send ExperimentaLED a Private Message   Add ExperimentaLED to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás