Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vzpoměl jsem si,že kousek od naší chaty je vesnice gde se likvidujou pod záminkou tajného vládního projektustaré sálové počítače jelikož jsem tam občas chodil i pro nějaké součástky ledek tam mají ohromnou spoustu skusím se zeptat jestli tam mají ty co potřebujeme a za kolik bude to určitě směšná cena gdyž se tam mohl přehrabovat v ohromných kontejnerech a odnýst si co jsem chtěl podle nich už tam byly pro ně jenom nepotřebné součástky a tak od tam tad mám spoutu výkonových Českých tranzistorů,diod od 1A až po 20ti ampérové hovada tak všechno možné jsou tam celkem seriozní lidičky tak se skusím poptat pak vám dám vědět Ledkám zdar.
Jo a nemáte doma něgdo mechaniku na ty ohromné skoro 10ti palcové diskety pár jsem si jich od tam tad přinesl a jsou na nich nějaké záznamy z výskumného ústavu docela by mě to zajímalo co na tom je
Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum
Maš to fakt pěkny.libí se mi to novatorstvi.nedalo by se zkombinovat s jinym osvětlenim?moc tomu nerozumim ale zajmalo by mě jestli by se kytkam líbilo kdyby se na ně svítilo ze všech stran nejenom zezhora
2 jumi >
ad kombinace s jinym osvetlenim: urcite by se to kombinovat dalo...akorat se musi dat pozor, aby ty LEDky byly dobre chlazeny...to teplo by jim nedelalo 2x dobre
ad vsechny strany: jo to by ty kytce hodne prospelo, ale moji uz takhle prazdny penezence asi moc ne...
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Já taky pěstuju pod diodama!!Mám jich asi dvcet na jednu kytku(50cm)v celkem hustý síti drátů!!A vypadá to,že roste docela hustě.Svítim tak 23 hodin denně...Můžem se podělit vo schémata(Sem elektrikář)a nápady
Původní příspěvek od dioda Já taky pěstuju pod diodama!!Mám jich asi dvcet na jednu kytku(50cm)v celkem hustý síti drátů!!A vypadá to,že roste docela hustě.Svítim tak 23 hodin denně...Můžem se podělit vo schémata(Sem elektrikář)a nápady
20 na jednu kytku??? Mas k tomu jeste nejaky jiny svetlo nebo jen diody??? Dvacet se mi zda fakt malo...jinak schema zapojeni je asi o stranku a nebo dve zpatky...
Jak uz tady na Groweru nekdo rozjel pestirnu rizenou pocitacem tak jsem se nechal inspirovat a pujdu do toho taky...
Sice nevim jak to ma a nema fungovat, ale nastesti znam par lidi ktery tohle maji jako vyucovaci predmet... :c)
Sehnal jsem k tomu nejakej starsi notebook asi za 500,- a ted zbyva udelat nejakej GUI. :c)
Az neco bude hodim screenshoty...
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Ty hele, ale na tu automatiku sou zatim potřeba alespoň win95-zvládne to ten noťas za 500?
Funguje to lehce, v programu (ešte sem ho neviděl) zadáš jak co spínat a to je všechno (samozřejmě musíš dobře udělat ty velesložitý zapojení )
OBM má zvláštní odér, ale na to prď (se to vyruší)
nemel by se tendle thread hodit do Pokrocilejch technik a problemu? Prece jen jde o experiment, ktery ac se zatim dari ( k++; ), muze zmast nejake novacky, nebo tak neco...
2 hYp3r: vydrrrrz, nenech se odlakat od LEDek, zajima me (a myslim ze nejsem sam) jak to bude vypadat ve finale az tam tech LED bude vic!!! . Jinak myslim ze prispevky ohledne rizeni pocitacem by bylo dobry prestehovat jinam, myslim ze tu to tema uz je. To neber jako rejpani .. drzim palce, ooPs
Hej hYp3r
Udelal jsi mi big radost:-), zes do toho sel.
Jsem prave ve fazi zacatku indoor a nechtel jsem na sebe upozornovat velkym uctem za el. Tak jsem furt hledal alternativu a ted po asi tydenich vypoctech a uvahach jsem se rozhodl jit do LEDek.!!
Ma koncepce je vsak trochu jina. Modre ledky nahradi jedna zarivka s modrym spektrem, zbytek budou panely po 60 ledkach.
Pro zacatek 4 panely, kazdy mesic pribude jeden az dva dle financi.
v nekolika pristich tydnech by mela vyrusti ma LEDaren.
Cekam jeste na seminka, ktere by mel kamos z Amstru dotlacit co nevidet.