Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Těch 26,3 tam je teď a tma začíná 4h ráno, do tý doby to klesne (už teď to klesá). Předělaný odtah tam je asi od 2h ráno a během dvou hodin sem se dostal na 24,8. Zatím to nechám být, myslím, že si holky chrochtaj blahem.
chces snad kameny co budou rozbijet hlavy.
-Mr.Fikus,ma dobrou teorii a i praxi.100% s nim souhlasim.dec ol
-jsem zvedevej,jestli udelam stejne jako ty.podle me to bude tesny....
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Už i mě dohnalo teplo, chlazení za sklep převzala klimoška a i ta má co dělat.Jede celých 12h naplno, takže nějakých 1150 W navíc... Izolačkou sem na ní připojil combiflexu a vedu studený vzduch až k boxu( teď kolem 25). Kdyby mi někdo říkal, že tenhle sklep budu muset chladit, myslel bych si, že je .......
2 ks na mini kompostu za mým barákem. Všechny kytky rostou v použité hlíně z indooru. Ty 4 ks byly hnojeny jen jíchou z kostitřasu a těm dvěma na kompostu leju zbytky z indooru.
Zdravím, nemám sice žádnou zkušenost(teprve dnes si jedu pro svoji první sestavu), ale tady ta tvoje zahrádka vypadá parádně !
Rozměr budu mít stejný tak snád se aspoň přiblížím tvému "výkonu"