Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podle me tam mas vic deficitu nez jen Mg, podle me i vapnik ale tipuju od boku spise na vysoke PH , tudiz uzamceny prijem zivin.
No a jake mas to PH vytoku? Tos nam vubec jeste nerekl.
Psal jsem ti preci hned na zacatku ze tohle je prvni vec ktera se meri nez tam zacnes neco zbytecne doplnovat.
Ja sem sklerotik, musel bych procitat zas cele vlakno od zacatku, dene jich prectu 20 tak pak ztratim prehled o tobe Krome toho jsem ti to tu zasral tim Cal mag, kdyztak popros Zedyho at ti to promaze. Omlovam se.
Zda se mi ze tam je deficit horciku a drasliku, mozna i vapniku.
Ale je divny ze ze zrovna tahle ma jako jedina deficity, zkus u ni jeste jednou zmerit to PH. Je to proste zahada.
Ciste za sebe, kdybych si uz fakt nevedel rady a nevedel co s ni , ja bych ji proste oskubal vsechny listy co maj deficity a presadil bych ji do nove hlinydo a jeste vetsiho kvetinace, nejlepe nejakou kvalitni z growshopu a pokracoval bych hnojenim Biobizzem.
A neni mozny aby se to nespravilo.
Ale to bych udelal ja . Neradim te to ays to udelal.
Hnojim to cannou,začínal jsem kristalonem. Zkusím ostříhat špatné listy a začnu přidávat hořčík a draslík,uvidím co to bude dělat. Začnu dávat častěji info a pravidelně budu měřit ph.
A zalivas tou destovkou? Jelikoz je to voda meka tak mozna bude obsahovat malo prvku jako Vapniku, horciku,drasliku,zeleza atd.
Udajne je ale zalevani destovkou to nejlepsi pro kyti. Tak nevim.
Zalévám jedině deštovkou. Dnes mam zalito,začal jsem s hořčíkem,přidal jsem ho do zálivky s bio vega. Listy jsem ostříhal jen nejvíc poškozené. Měřené ph nahoře ja to 6,1 a ve výtoku 6,5. Jen se zeptám,mám střídat jeden den hořčík a druhý den vápník?
Takhle vypadá krásně ale když se na ni podíváš blíž tak je tak 40% listů poškozených,kroutí se nahoru a konečky jsou hnědé.Foto jsem dával na začátku vlákna.