Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Foceno včera, jsem z dripu a canny nadsenej, holky rostou před očima. Dnes je čeká zastip a par kosmetických úprav. Dal jsem na radu a začal jsem používat pouze RO vodu a opravdu si to canna krasne upraví sama.
Prosím tě kdo ti řekl že bio hnojiva nemusíš proplachovat . Ja jedu biobizz už řadu let a sekam květy v různých časových odvětví a je znát chuť kdyz proplachnes vodou a nebo kdyz rovnou seknes amater to skoro nepozná ale pokud si můžeš udělat srovnání určitě rozdíl poznáš. Mě osobně biobizz chutná nejvíce . Používáš biohaven ? Nebo take jako každý ho nepoužívás ze to je drahé. Ono některé věci treba jako biohaven je celkově jedno pokud vynechas nic se zásadního nestane ale sním to je mazec. Pestu zdar.
Používal jsem pouze základ grow, bloom a fishmix. Co vim tak organika se neproplachuje tak jak je zvykem u minerálů, ale poslední 2-3 týdny zalivas pouze vodou.
Zdar.
Co si představuješ pod termínem "proplach."?
To, že někdo píše proplach místo flush, neznamená, že cíleně kořeny (médium) vyplachuje.
Tak jak píšeš, že zalíváš jen vodou, tak flushuješ, tedy proplachuješ.
Něco jiného je "výplach", třebas rw rohoží při dripu, až do čistého odpadu.
pic ...
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
Foceno včera, jsem z dripu a canny nadsenej, holky rostou před očima. Dnes je čeká zastip a par kosmetických úprav. Dal jsem na radu a začal jsem používat pouze RO vodu a opravdu si to canna krasne upraví sama.
Mohl bys mi tu prosim hodit fotku jakou RO máš? A taky prosím kolik to tak stojí, a kdybys neco malo k tomu napsal nejake poznatky. Hodne o tom uvazuji, ze taky poridim. díky a pěstu zdár at too jede a dari se
Mam jednu z nejlevnejsich https://www.rostlinna-akvaria.cz/es...mMaAhLNEALw_wcB , neco takoveho. Zcela dostacujici, ovsem bude u ni asi vetsi podil odpadni vody, nez u drazsich modelu. I tak zvladne udelat hodne nizky EC i u hodne tvrde vody. Resilo se to tu nekolikrat a je asi zbytecne zalivat, ne-li nevhodne, cistou RO. Je lepsi vzdy naredit kohoutkovou na EC 0,3 - 0,4, uz z duvodu mineralu, ale i kvuli konecnemu Ph. Osmoticka voda v kombinaci s hnojivy vetsinou pada na hodne nizke hodnoty. Zalezi i na mediu, u hydra a kokosu je tvrda voda nezadouci, u hliny to az tak nevadi.