Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
curuje sa to krasne do vone .. smakuje to nebezpecne fajne , jemnucka hladulinka para s takym tym kuci kuci po vydychu .. nieco ako redbull !! Purple Orange CBD bejby
hruza ... bez dozoru ... este ze nemam fotak .. ale dam to do kopy !!!!! kurnajs
edit
naladoval som im hnoje s ph 6,2 , vytok nemam sajn ani ma to nesere lebo boli hladne po tolkej cistej vode od manzelky bez upravy ... milujem ju ..
a to sa este snazim kua, ale diakritiku odomna nechci prosim ... sak hej listy.. 3 tyzdne boli na neupravenej vode od mojej panii manzelky(uplny laik do zahradkarcenia ) .. uz dostali papat .. inak prispevok č.61 ?? nic ? boha skureny som jak ric