Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem dával poprvé Autoultimate do vapíku a bylo to příjemné překvapení. Chuť jemná, neškrábe a účinek velice solidní. Takže i přes menší výnos a práci při oddělování semínek, to nebylo zbytečné.
Killer Kush - začínají se tvořit pěkné chomáče...zalívám Biobloomem a Topmaxem
Kytka rychle tvoří květy, takže varieta fast se opravdu projevuje. Akorát nevím, zda se kytka nezasekne, když jsou v noci teploty kolem 6 C. Nevíte, jaký má vliv tak nízká teplota na kytku. Jestli mi to dojede. Pěstuju první sezonu...
Za mě si dovoluji říct že to sto pro dojede, vypadá to pěkně bych si tipnul tak +- 10dni, nízkou teplotou se kytka hezky zbarvý..ale je to jen můj tip taky jsem začátečník
Tak po přesně 6 měsících jsem dneska seknul Killer Kush Fast. Pěkná, kompaktní kytka, dvakrát jsem zaštipoval FIM, nebyly s ní žádné potíže. Pěkně vyrovnaný růst všech větví. Akorát neměla moc dobré místo, byla velkou část dne ve stínu koruny meruňky. Ale zvládla to, vyrostla tak asi metr a i když jsou palice řídší, mám z ní radost. D8m pak po usušení vědět, jak mi chutnala ve vapíku.