Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to mozny, ja se nehadam , psal jsem jesli dobre vidim....
Je to na me nekvalitni fotka a ja sem celkove slepej jak patrona
Zkus ji vyndat zitra z boxu a nafot znova poradne na dennim svetle.
Urcite bych se ale nenechal uchlacholit Pitrem a v klidu bych rozhodne nebyl dokavad bych si nebyl jisty. Je dobre ,ze jsi ve strehu.
No zajtra to pozrem poriadne, dneska som ich mal vsetky vonku, v podstate vzdy ked polievam si ich davam von , poriadne poprezeram, ale tato jedna je fakt daka cudna oproti ostatnym, zajtra sa pokusim spravit co najlepsiu fotku a ozvem sa navecer 😎😎
Dobre ranko .. podla mna je to v cajku .. herecky ides so semien a preto nemozes cakat,ze to bude uniformne .. ja mam v boxe takisto jednu "divozienku" co vyzera inak .. a na tej tvojej si najskor vyfotil dozrievajuce preflowers .. ale pockajme si na lepsiu fotku prajem krasny den priatelia
Banka pise skunky 45-50 dni ale nevyzeraju na to , piatok posledny krat skunky zahnojim a od nedele zacina preplach , purple si klasicky idu svoje 😂 , skunky mi pridu strasne riedke a vytahane , mozu za to urcite teplota uz som bol aj na 35 😳😳😳😳 , som optimista tak budem tipovat ak bude 300g budem rad , ale co uz 🤷♂ Za 3apol tyzdna odchadzam na sk tak dufam ze vsetko krasne dokoncim
1 a 2 purple bud
3. Super skunk
4 a 5 celok za tmy
Vsetko ide asi jak ma , zajtra skunky zahnojim posledny krat a purplom este raz zalejem potom hnojkami a uz len voda
1. Super skunk
2. Ten moj nepodarok sensi skunk, ak tam budu 2 g dokopy budem asi prekvapeny ,zvysne dva su v pohodicke
3. Moj favorit , Purple Bud, skusal som 1x tvrdy jak kamen
Dneska 53.den 12/12 , pred 5 dnami prebehol velky preplach a odvtedy su uz len na vode , koncom tyzdna , podla vsetkeho v piatok ,co bude 57. Den pride kosa....
Viem, este by som ich mohol nechat chvilu ale nestihol by som to dokoncit jak chcem , buduci tyzden konecne dovolenka a smer SVK , myslim ak spravim 0,4g/w budem spokojny vzhladom na vsetko
A uz rozmyslam co kupit do dalsieho kola, pozeral som Paradise seeds, L.A amnesia haze , alebo nejaky rady ??? Hlavne by som chcel model ktory nesmrdi alebo len minimalne.... dakujem za ake kolvek navrhy
Právě jsem dojel kolo 30ks Big Kush,bez pacháče.Rostliny vydávaly specifický konopný odér pouze během růstu.Navzdory absenci smradu v během celého průběhu květu,to bylo kouření jedna báseň.Vskutku nejméně zavánějící strain,se kterým jsem měl tu čest.