Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mara w2 Zdravíčko,má někdo zkušenost s těmito odrůdami?
Předem díky za info
Auto Amnesia-mynistry of Cannabis
Autopilot xxl-minystry of Cannabis
Autowappa-paradiseseed
Vertigo-paradiseseed
Monstermash-exoticseed
Vše dokumentuji dikes
Vertigo jsem dostal nekde zadara a pujde v cervnu na balkon :-)Tak jsem zvedavej jestli budou kytky vypadat stejne :-)
Původní příspěvek od mejzy Ahoj maro, jak to roste? Já myslel že budeš dávat průběžně info a ono nic, dneska mají 6 týdnů 😁už by to mohlo konečně dojet
Nazdárek mejzy..no nemám se čím chlubit ten balkon bude nic moc ale dnes jsem byl ve foliaku a z toho něco snad bude jsou jednou tak velký než ty na balkoně a venku na zahradě.. nechápu všechny mi zakrsly krom foliaku první fotka bude zahrada a druhá foliak..je to jeden a ten samej model Amnesia
Původní příspěvek od mejzy Ahoj maro, jak to roste? Já myslel že budeš dávat průběžně info a ono nic, dneska mají 6 týdnů 😁už by to mohlo konečně dojet
Nazdárek Mejzy no není čím se chlubit jelikož mi nějak zakrsly sviňušky.. kromě co mám ve foliaku jsou jednou tak větší než co mám na zahradě a na balkoně..je to ten samej model a ty co jsou na zahradě venku mají víc slunce a jsou malý tak 20cm a už to hází paličky takže z toho moc nebude
Původní příspěvek od mejzy To tam mám stejně s kytkama,vajgly za 6 týdnů 😁 😁 podle mě dutch passion je top😉 ww mazar ultimate a different
ten pán se vyzná. poslouchejte co říká, akorát ultimata nedávejte nikdy ven. letos zažil pár bouřek a začal trucovat. wdovdám diffrentům ani mazarům to nevadilo a jedou vesele dál.
Kluci za chvíli pojedu druhý kolo,a vyberu si mazara od dutch passion je to dobrá volba?teď maj akci 1+1zdarma takže jich bude 6,a půjdou hned do země žádný květináče...musím prubnout Mejzyho 😂😂