Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Curing" sa presunul do papierových tašiek, za pár dní bude hotovo. Podarilo sa mi vyhrabať kúsok GP#4 z minulého kola pre porovnanie s BB (viď obrázok ako z herbára KFC=HPS). Ňamýýýýý .
Původní příspěvek od sakumprdum krasna struktura tech šišek wow,jak dloho to držiš v tech papirovich taškách vidim prvně takovi curing ja že jen ve sklenkach
Ahoj, technicky je to začiatok "curingu". Dávam materiál dosušiť do papiera na pár dní (3až5) aby sa rovnomernejšie rozložila vlhkosť v menších a väčších kúskoch sušiny. Potom pôjdu do plastových dóz a časť neskôr vakuujem. Štruktúra BB je "ružičkovatejšia" . Každá sorta má svoje čaro, na účinok si nejaký ten týždeň ešte počkám.
Ahoj kolegovia. Nie nezavreli ma, nepochovali, nezomrel som... . Akurát ma trápia tropické horúčavy pod strechou v paneláku, tak sa v tých priestoroch zdržujem minimálne. Finálne váženie bude hneď ako sa počasie umúdri. Ďakujem za trpezlivosť tým ktorých výsledok v číslach zaujíma.
Zatiaľ priložím zopár obrázkov z ďalšieho môjho LEd počinu. Tentokrát 16ks BB pre moje súkromné porovnanie s 9ks BB na rovnakej ploche.
Jediný upgrade oproti pestu o ktorom je toto vlákno je prestavba LEd panelu od FrYnK-a na jeho aktuánu top verziu s jedným deep red chipom.
Majte sa pekne.
Prepáčte za moju nečinnosť a za to, že vlákno uztváram až po dlhšej odmlke. To na veci ale nič nemení a hneď to napravím.
Pest prebiehal bez väčších problémov, prehnojenia alebo škodcov. Celkovo trval 75. dní z toho 58/12. Vo výžive som neprekročil EC 2,0. Big Bud je výrazne "blbuvzdorný" a nenáročný model. V podstate dokáže pestovateľovi odpustiť drobné odchylky v pH aj EC. Mne stačilo dodržiavať pravidelnú zálievku, základnú výživu, ventiláciu vzduchu a cyklus deň/noc. Nič viac. Odmenou je potom kompaktný, ťažký, tvrdý, symetrický kvet s chareketistickými ružičkami a sušina zaujímavej arómy ktorá poteší oko, myseľ aj okolie .
Čo sa zdroja svetla týka, môžem povedať, že toto bolo moje posledné kolo pod HPS. Aj keď neberiem do úvahy veľmi tropické tohoročné leto, tak HPS výbavu zavesím na kliniec. Možno niekedy keď bude treba prikúriť v miestnosti sa sodík bude hodiť . Dôvody prechodu na LEd nemusím hlbšie vysvetľovať. Výsledky hovoria za všetko.
Tie sú: LEd: 718g aHPS:370g
Ako vždy som bral na "váhu" len použiteľný materiál rovnakej štruktúry a kvality. Spodky do výsledku nezahŕňam.
Na záver chcem poďakovať za karmy, príspevky a sledovanie môjho vlákna. Čo sa výsledku týka je to môj osobný rekord jak pod zdrojom svetla, tak aj čo sa plochy týka. Za mňa LEd všetkými desiatimi a vďaka tiež FrYnK-ovi za profesionalitu, komunikáciu, otvorenosť a v neposlednom rade dôveru. Krásne nám záhradníkom tie svetlá doladil. Díky Ti.