Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cerus ,holky jedou jedna ma žlutějši listy asi jsem tam namychal moc kravského hnoje jinak spokojenost co nevidet začátkem srpna by mneli nakvetat když jsou to ty fasty
Ahoj, pozor na to, fast verze znamená že kytky dozrávají +- o týden dřív, jinak začínají kvést jako ty standart femky.. kilera jsem měl též ve skleníku, dozrál koncem zaří...
Kouř dobrej pěkně orosenej ale šíšy takový menší špičatější pestíky krásně sitě oranžoví.. doporučil bych ti na příští rok Super skunk od Sensi seeds můj favorit už nákej pátek a můžu ríct že to je jeden z nejlepší strainu co jsem kdy pěstoval.. šišky jak torpédo mega prorostlý tvrdý jak beton a ten smrad originál skunk květ jenom 45-50 dní
ultra odolný proti plísni měl jsem to do 10.října ve skleníku a ani píp plísně pro mě top 1
Čus ,diky za doporučeni na ten super skunk tady čtu jen chvalu tak ho prubnu přišti rok .na jakou vzdalenost to smrdi moc??ten killer vůbec zatím nejak nevoni ale to asi až v květu mej se
To víš stím smradem nic neuděláš, prostě to tak je stím bych si nedělal nák hlavu killery budou vonět to se neboj hlavně se o ně starej.. trochu bych otrahal to chroští okolo jinak TOP at se dáří zdárek