Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cavte, mam taky dotaz, na ktory som na fore nenasiel odpoved.. Pojdem indorek v boxe 120x60x170. Svietit bude viparspectra "300w". Kupil som 2 ventilatory tt125 na odtah a pripadne aj akt. pritah. Mam moznost privadzat cerstvy vzduch z vonka. Medium bude hlina. Rast to bude na povale... Ako casto a v akych fazach rastu/kvitu treba pustat odtah? Casovace budu tiez samozrejme
herecky maju krasnu zelenu .. a podla toho co som sa tu docital o upravovani ph tak je to celkom bezne ze sa po istom case upravene ph vrati na povodnu hodnotu .. ph vytoku by som meral hned a nie po 24 hodinach ..
Mars jsem kupoval, nakonec do koše neletěl, ale letěl do matkárny, růst pod ním ujde, květ je o hovně, to světlo je zkrátka nekvalitní. Ale tak stím jsem ho kupoval, jen jsem to chtěl zkusit.
krasny zdravy kytky.maji potencial,jsem fakt zvedavy.
voda s upravenym ph se po case vraci opet na puvodni hodnoty,souvisi to s pufracni schopnosti vody.je-li prilis tvrda,kyselinou ji rozhodne nezmekcis,jen stahnes ph,ktere po case opet diky tvrdosti vody,kterou zpusobuje hydrogenuhlicitan vapenaty,stoupne na puvodni hodnoty.
to je vse,co o tom jako dlouholety akvarista vim.drzi palce,pesti...
Ty Browsere, uz sem fakt nechtel psat ani tecku, ale zase mi to neda...
Pises tady o tom jak te ostatni zbytecne urazi atp. ale co delas ty? Ono to cely zacalo tim ze Ti nekolik lidi zpocatku jeste slusne napsalo svuj nazor na to svetlo... a co na to ty? Sam si zacal urazet a mit kecy typu... tak to pod ledkama neumite pestovat, hps staci vypnout zapnout... trapny narazky typu "ziarovkari" a jeste vymejslis konspirace o tom ze sou ty lidi zaplaceny.
Uprimne nerozumim ze te tu vubec nekdo obhajoval pred nejakyma urazkama, kdyz sam delas v podstate uplne to samy.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik