Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím tak dneska jsou holky 39.den na květu,vyplachoval jsem nádobu,už tam byl trošku bordel a rovnou jsem namíchal hnojivo s EC 2,5,do konce měsíce to nechám a pak budou 12 dní na vodě
Zdravím,tak dneska 48.den 12/12.Holky dneska dostali už jen čistou vodu,další vodu dostanou ve středu a to bude naposledy,v pátek až se vypne světlo tak je nechám přes víkend po tmě a v pondělí bude kosa na 56.dnu..Déle je nechci nechávat kvůli přezrání a riziku plísně..Všechny trichomy už jsou skoro hnědé
Zdravím,holky jsem nafotil v pátek 6.4, 53.den 12/12..Foceno už při zhasnutém světle..Teď jsou druhý den ve tmě a zítra je čeká kosa..Budu sklízet na 56.dnu...nechtěl jsem čekat do 63.dne abych neriskoval plíseň
No nevím nevím , podlě mě tam moc nebude vidím to tak na 300 g . Na 600w jsou ty paldy nějaké malé , vypadají hezky ale nějak jim chybí objem .... Jinak přeji více g .