Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V té 2+1 si to jel taky dohromady nebo na stridacku ? Jak dlouho ? S tím jisticem je to shit, mám to samé... jedu myčku, komp, TV, stan a zapnu pracku a jistič v prdeli
v té 2+1 jsem to jel taky dohromady vždycky se zapnul jeden stan a po 5 min druhej jako teď..světla jsou na jednu stranu místnosti do jedné zásuvky a odtah z obou stanů jde zase do druhé zásuvky na druhé straně místnosti..aby to nejelo všechno na jednu zásuvku...v té 2+1 to jelo v pohodě jen třeba v zimě jak sem vysával a bylo všude rozsvíceno aby si viděl tak jak mi jela třeba el.trouba a zapnul jsem vysavač tak to vypadlo..ale to jsem pak vychytal že jsem třeba vypnul spotřebiče telku atd..no a vysával a pohoda akorat sem musel mít natažený kabel z jiné místnosti k vysavači..no prostě dvoufázoví jističe no
Tak jsem tu dnes s aktuálním fotem kytky jedou jako zběsilý,pomalu to najíždí na květ na štědrý den dostali zálivku na růst předevčírem sem jim rozlil ještě co zůstalo a počkám teď do soboty a už dostanou zálivku s květovou hnojkou
Tak jsem tady kytky už jsou 16 den na květu,dva dny zpátky sem jim dal zlehka PK 13/14 abych je nakopnul a zítra už pojedu Terra Max a PK 13/14 a k tomu dám ATA XL a Atazyme..a budou už dostávat samý dobroty
Aktuální dnešní foto,dostali zase krmení a to pod HPS EC 1,8 a pod LED 2,4 EC..Holky se mají k světu,jsem zvědav jak budou vypadat třeba za měsíc,BubbleGum sem ještě nejel
když budu počítat dobu květu,jakou uvádí Serious Seeds a budu sklízet na 56-63 dnech,tak ještě 40 dní květ pak to nechám dva dny ve tmě a pak kosa tak bych to měl nějak v plánu,ale uvidím jak se to bude tvářit