Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, jsem tu nováček a v grow Ing taky nováček. Koukám že jedu podobný způsob jako kolega co založil toto vlákno. Box mám přímo postaven jako místnost z itongu 100x100x220. Světlo nějaký fullspectrum LED dle výrobce 1000W ve skutečnosti stěží 300W. Jsem zvědavý na výsledky. Pokud bude čas založím vlákno o mých neúspěšných pokusech. Květů zdar.
Omlouvam se, vzdy to tu jen rychle prohlidnu ale na nejaky report casu moc neni..
Holkam se myslim dari, jen mi zacalo usychat par spodnich listu a neprisel jsem na to, proc..
Jinak uz se delaj palicky, bohuzel nemam foto, zkusim zitra nafotit a pridat..
Tak dnes jsem to trosku podelal.. Pri prohlizeni holek a manipulaci veci v boxu jsem znicil jeden panel.. Objednal jsem hned jiny a zatim jsem misto nej dal od bratra pujcenou 125w klasiku. Nebude to mit nejaky negativni vliv na holky, ten jiny druh svetla? Jinak listy od spoda zloutnou a usychaji vic a vic, cim to muze byt? Ec mam kolem 2 - 2,1
Ty jsi objednal další mars hydro? Tak ty jsi dobrý zabiják. Palice malé, řídké a jdeš do toho znovu? Za ty panely Made in china si mohl mít jeden pořádný,nebo 3x250 watt hps.
Na druhou stránku - peníze nejsou všechno. Budeš mít zkušenosti a ty jsou k nezaplacení.
Jj objednal ale jety za 8kil, jen abych dojel tohle kolo.. Chci videt, jaky bude rozdil az tam dam Vero 29.. To uz mam doma ale jak rikam, kdyz uz jsem to rozjel na zkousku pod Mars, tak,to pod nim dojedu, jen tam bude ted 2-3 dny ta 125w klasika..
Alarmujici, vazne prosim o radu.
Dnes jsem prijel vymenit Hps za "nove" MH a zustal jsem temer v soku.. Listy uz flekati, hnednou a usychaji temer vsude.. Pred dvema dny jsem prolil kazdou ca 1l ciste vody, auto. zalivka funguje, takze nedostatkem vody to neni.. Ec mam 2-2,1 teplota pres den cca 28, noc min 24.. Ob kvetinac mam ty zlute lepky na musky.. Vzduch se toci dobre..
Cim to muze byt? Nerad bych, aby mi mesic pred kosou posli..
delfin - pod tým farebným svetlom toho moc nevidno, ale spodky odchádzajú prirodzene, hlavne ak nemajú dost vhodného osvetlenia.
Ten LED panel s Verom máš od Ledideal? Aká kombinácia chipov tam je použitá? Všetky idú na ten 1 driver, alebo sú kvetové chipy extra spínané cez iný driver?
Vyzerá to dosť dobre! Možeš to odfotiť aj z druhej strany, prípadne detailnejšie?
Ak máš takéto svetlo doma, tak si fakt zbytočne kupoval ten ďalší Mars, mohol si to dokončiť pod Verom a z toho ešte vyťažiť.
Ano, nechal jsen si ho postavit od Ledideal, Vim ze 4cipy na rust, 6 cipu na kvet + 12 cree red, prepinani cipu a rozsah vykonu je z boku na to panelu.
Jak uz jsem psal vyse, zacal jsem to pod MH, pak jsem se zde docetl, ze jsou na prd ale i presto to pod nimy chci dojet, aby se presvedcil a porovnal s urodou pod jinymi svetly..
Dnes zkusim nafotit holky na dennim svetle, snad nekoho napadne, cim to je...