Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam 2x nft hydro tank kostky v nich ve dvojradu za sebou 1. 8x,2. 7x 250 sodik v rezimu 18/6 vzduchovaci kameny pod cerpadly, vany nakloneny o 1cm ve smeru spadu vody vlhkost mezi 55%-75% teplota 21-26° mala zvlhcovacka vzduchu a cca 30-40cm nad vrskama natazeny igelit pres cely stan jako foliak
Nicmene asi bude problem v rizkach koreny nove netvori jen prezivaji a pomalu zloutnou, nicmene podminkama to mozna nebude jelikoz znamy si bral dva stejne od stejneho matkare ma celkem 5 rostlim 3mu prospivaji a dva pomalu umiraji
Mam 2x nft hydro tank kostky v nich ve dvojradu za sebou 1. 8x,2. 7x 250 sodik v rezimu 18/6 vzduchovaci kameny pod cerpadly, vany nakloneny o 1cm ve smeru spadu vody teplota vody okolo 19-23° vlhkost mezi 55%-75% teplota 21-26° mala zvlhcovacka vzduchu a cca 30-40cm nad vrskama natazeny igelit pres cely stan jako foliak
Uz nevim co s tim kamosovi uz to chciplo a ja stale bojuju koreny nic moc zacly se tvorit cerne fleky na rw nicmene vypadaji trochu lepe u nekterych ksem to vzdal a zkusil je strcit jeste do hliny jeslti nepomuze aspon to
Jeste to zije ale nejak to hybernuje asibto vzdam vubec nijak to neporostlo jednu vanu jsem uz vzdal neco nahazel do hliny a neco nechal ve druhe vane ale nedavam tomu nadeji snad dalsi kolo dopadne lepe z tohodle nic nebude ... box aby nejel prakticky na prazdno prrstehoval jsem tam tri kytky ze skleniku
Problém není v rostlinách, ale v tvým systému hydro . kořeny nemají kyslík. proto jsou hnědý. když jsem přecházel z hlíny na aero přes bubláky, měl jsem také hnědý kořeny, protože v nádrži bylo málo kyslíku. vyházel jsem to a předělal na trysky s čerpadlem. kořeny musí být bílé jako sníh. používám trojsložku od AH Hydro.