Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska jsem si všiml, že už se zase srážej k sobě a u jedný ani to uvázání moc nepomáhá.
Zkusil jsem to ještě pořádně utáhnout, ať se prostor víc zaplní, ale akorát jsem omylem utrhnul jednu dobrou větývku, tak už na to radši kašlu.
Nevim jak je roztáhnou jinak, asi to prostě nechám tak jak to je a budu mít výnos nižší tak o 35%, snad vyroste alespoň 200 gramů, i to by mi stačilo. (Teď mě ještě napadlo, že tam asi dám nějakou síť, až budou pořádný palice, to pomůže)
Zkusim vygooglit jestli se větvička ještě nedá nějak zachránit. Už vim, že jen to šikmo oříznout a dát do země nestačí. Hádám, že je na to potřeba nějakej přípravek na zakořenění.
Ahoj. Jednou jsem tu videl borce, tak 5-7let zpet. Co se mu to taky podarilo mel to teda zrovna v nakvetu le dal tam clonex a rw strikal to korenacem a na konci vlakna mel miniaturni stromecek. Celkove ta palice uz nerostla dal ale jen kynula vypadalo to suprove. Zkus jestli to neni jeste pozde. At se dari, at to kyne 😉
odo: stejně jde jen o jednu větvičku, tohle nebudu nějak hrotit.
Trichome: Ale vždyť je to dost natažený a hlavně jsem je takhle víc rozprostřel, že je to k hovnu s tim nesouhlasim. (o tom drátu ještě pouvažuju, podpěra zatim neni tolik potřeba)
Dneska se mi zdálo, že už opravdu nejsou tak zelený, jak bych si představoval (naštěstí většina těch velkejch palic je ok)
Tak jsem se rozhodl, že je nakrmim o trochu víc. Předtim jsem se šel ale ještě podívat na googl. Našel jsem si nějakej starej příspěvej z Groweru, že to někdo hnojil tim co mám já (Plagron Alga Bloom), dává sotva to co je předepsaný na obalu a prej mu žloutnou jak kdyby měli málo hnojiva... překvapivě nikdo mu neporadil tam dát toho prostě víc.
Potom jsem ale našel další zprávu z groweru a tam někdo psal vlastní zkušenosti s Plagronem na květ, že ze začátku se má hnojit 4ml/l a později 20ml/na 3 litry. (postřik 3ml/l)
A pak mi došlo, že už od začátku co používám plagron to mohlo bejt nejspíš o něco lepší. Namíchal jsem proto podle návodu 10ml/do 1,5l flašek a pořádně jsem je nakrmil. (i jsem namíchal slabší postřik a nastříkal ho jen tam kde to trochu žloutlo).
Uvidim co bude dál. Dneska koupim digitální spínač a konečně nastavim to studený foukání, tak ať to pořádně chladí. (a dokonce se bude ohřívat bazén, dokonalost)
(brzo připojim zas nějaké foto, až se ještě nafouknou)