Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na pokusy a experimenty pana Linča ještě počkej týden to zvládneš...
jinak máš pravdu měl jsem za to že strain je rostlina ale von je to Druh takže ano 8 rostlinek
jinak ti napovím že chci zkusiti jak se chová NFT tak mám na příští týden objednaný nějaký řezy z groweru myslím že věk tak nějak trefím s tím co tam mám v hlíně
Lincolne, pokud se ti to chytne ,tak budes spokojenej. Kdyby neco ,rad poradim
Edit , lincolne ,v nft val jen jednu genetiku , kdyz jich tam das vic vetsinou ti hapruje ph a kazda ma jiny naroky ,takze nft =jeden model .
Jde jich tam dat treba i 10 ,ale nemusi to dopadnoit podle tvych predstav.
Osobne som za všetky možné experimenty. Neviem, či pôjdeš rezy z rovnakej genetiky. Ak áno, tak bude krásny pohľad na rast v 2 systémoch a zároveň budeš môcť porovnať chuť a vônu v závislosti od spôsobu pestu a rozdielnosť v hnojeni organikou a minerálmi. Budem sledovať!
Jsou uz na to pry specielni organicka hydro hnojiva ktera se udajne nekazi v hydru ale nejsou moc u nas k sehnani. Nasel jsem jen jedno misto.
Ale uz si nepamatuju kde ale daval jsem nekam odkaz.
Spíš se špatně vyjadřuješ, pokud si to myslel tak jak jsem napsal, tak souhlasím...
Jinak co se týče tý organiky, tak ono celkově se to do hydro systémů moc nedoporučuje, kolísá většinou stím i PH dokud to nevychytáš. Na druhou stranu, co jsem slyšel, tak když se povede, je to chuťovka
Cannu bych ti taky rád doporučil, jel jsem jí v kokosu, jedu jí teď v NFT ... Všechno sice chemky, jen Boost mám z BioCanna, a příde mi, že je lepší.
budu jich tam mít 8 takže krátký růst jen chvíli .. takže to nebude moc Jungle ! jen maličko
EDIT : canna hydro je do systemu kde se voda nevrací do nadrže .. canna aqua je do systemu kde se voda vrací do nadrže a je znovu použita takže asi takhle navíc na webu je krásná tabulka davkovaní
Hm, Hesi Starter kit Hydro ,takze preci jen mineralni.
Myslel jsem ze si se zminoval uz je to dyl ze bys chtel zkusit organiku v hydru tak jsem si myslel ze po tom jdes stale ,jako pittbul.
Jinak neni dobre stridat znacku hnojiva,budes mit v tom bordel., si myslim
Proc menit hnojiva kdyz si mel s nima velmi uspokojive vysledky...???
Jinak tady vyvinuly specielni orhanicke hnojivo pro hydro jukni na to.
Neni to ale klasicke hydro ale treba svlhkym kokosem atd,.