Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
Odo: kostičky namáčím na cca 24h do upravené vody, do které dávám 1ml/l Root Juice. Vodu upravuju od oka, podle kapiček na měření pH, ale už jsem řezal i u kamaráda a tam byla voda bez úpravy, kostičky namočené cca deset minut a řízky se chytly taky 😉
Žárovka - keramické topení do líhní 😉 mám postavené vzhledově šílené, ale funkční topení, složené z této žárovky, PC větráku, trafa a dvou "L".
Jinak díky za zájem, vážím si toho
Tak jsem tu s jednou z posledních sérií fotek
Tentokrát tu mám foto řízků, které jsem řezal minule. Je tu foto celku, jak punkově si u mě řízky hoví, pak je tu foto dózy, ve který mi řízky koření.
Takže postupně:
1. DÓZA S PRCKAMA - od namočení po zasazení ničím nezalévám, nehnojim. Jen jsem kostky namočil, trochu vymačkal, zasunul řezy a usadil do spešl víček na cosi. Pak už jenom jednou, dvakrát denně porosím. Udržuju v dóze malou hladinku, trošku vody, aby uvnitř bylo co nejvíc vlhko.
2. CELEK - můj hlavní boxík, ve kterém v současné době jede růstová perioda a tak jsem se rozhodl pro zrušení prckárny a stavbu patra pro prcky. Svítí jim jedna 23w úsporka a mají okolní teplotu kolem 28 °C ( box v " noci " dotápím )
3. HOTOVÝ PRCEK, hovjel si ve víčku, dóze a totálním vlhku ( zítra půjde do hlíny )
Madi: dávám jen malou kapku Root Juice, fakt kolem 1ml/l když "pufruju" kostky na začátku, pak už jen rosím. Mam takovou teorii ohledně té citlivosti kořínků a to, že v určitých podmínkách začnou růst ( upravená voda, Root Juice ) a v těch už je nechám do přesazení do substrátu. Kdyby se podmínky náhle měnily ( zahnojení ), tak by jim to podle mě mohlo zbytečně škodit 😉
A jsem tu s dalším kolem řízků. Tentokrát Na rychlo a na prasáka
Dnes přepínám na květ a shodou okolností mě kámoš poprosil o pár řezů. Tak ořezat pár malých spodních větviček a jde se na to.
V hlavních rolích
Blue Dream ( Natural s. - ze semene ) a northern light ( řez z řezu, původně od Nirvana s. ) - z nich řízky
A jedeme punkově 😉
Jediné, co jsem měl připravené dopředu byla odstátá upravená voda,l. Jinak nic!!! Kostičky namočené 10 min před řezáním do vody s kapkou Root Juice, řezy stříhané opatlanýma nůžkama, prostě tzv. Na pána 😁😁😁
Teď pár fotek:
1. Potřeby a nařezaní prcci ( není tam kořeňák )
2. Před vložením řezu opatrně vymáčknu přebytečnou vodu ( většinou pár kapek )
Zdravím všechny Growers,
ikdyž jsem tu každý den, tak má lenost převládla a dosud jsem nezaložil žádný plnohodnotný thread s pěstem. A tak bych se s Vámi chtěl aspoň podělit o pár fotek z mé poslední sklizně
V hlavní roli dva vlastní řezy z fem mamky Blue Dream/Natural seeds ( sativa pfeno ) a dva řezy Northern light/ řez z řezu, který byl z řezu 😉 ( opravdu NIC nedegraduje )
Vše v light mixu od Plagronu - 4l Teku, s hnojivy Biobizz ( grow, bloom, top max + párkrát Alg A Mic)
1. Foto největší Northern
2. Vlevo od lahve Dreamy, vpravo Nortníky
Ps: další kolo zdokumenuji. Mám již v prckárně připraveny řezy :
3* White Widow / banka co já vím - zjistím
3* Grepfruit asi Sweet 😁 - Dinafem
3* critikal + 2.0 - taktéž Dinafem
V prostoru 60*60, homemade skříní, pouze větrákama 12v a s dvěstěpáďem od GIP, který bude svítit páté kolo. Rád zkouším a vymýšlím vychytávky a zjednodušení v návaznosti na co nejmenší finanční náročnost 😉😉😉
Takže bude na co se dívat
Ale musíte chvilku vydržet,
vše má svůj čas 😉
Tak všem Out příjemnou a bohatou sklizeň a se Všemi brzdy u mého vlákna...
Pítr