Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych vědět, jestli by jste už přepnuli na květ.
Super Skunk od Sensi Seeds, ze semínka, 32 dní na světě, 125 Dual CFL na růst, na květ 150 HPS, 2 kusy, 11L květináče v kokosu s JiDB, teploty trochu menší než je doporučeno, Rozměry boxu - šířka 60 cm,hloubka 50 cm a výška nějakých 180 cm.....
Zkušení Scrogaři, Tímto vás žádám o rady.... Děkuju
Update po týdnu. Jen pro potěchu oka a ať mikropestovani aspoň trošičku žije .síť jsem zvedl asi o 10 cm, roztahal co šlo, už to nechám tak, pokud to ještě vyjede. Super skunk od sensi se (aspoň teda mě zatim) skoro vůbec netáhne po přepnutí. Uvidíme jak to bude dál. Ještě tam nějak zkusím nainstalovat klipsnak ale nechce se mě tam za boha vlézt nějak rozumně, tak zatím ofuk výbojky a kvítek obstarává 8cm PC větráček.
Zdravím přátele mikra. 25. Den od přepnutí, teploty stále 23 den, 19 noc, vlhkost je vysoká, celá místnost je používána na sušení dřeva, takže něco s tím udělat je bez šance. Opět jsem neměl štěstí a vůbec SS nevypadá jako indika, asi nemám štěstí na pheno. Růst se zastavil na 80 cm od květináčů. Spodky prostřihané a už jen čekat. Hnojíme JidB podle tabulky na ec 1,9 s vodou z reverzní osmózy. Nic víc a stačí to.
Zdravíčko lidé dobří.
Přidávám fotku dalšího mikra co se u mě vyskytlo.
Je to jedna kytka Super Skunku, přes léto venku ve 30l kyblíku. Roste to v mixu hlíny,kokosu,perlitu, koňského hnoje co jsem si připravil minulý rok. Kdy se počasí zhoršilo, narychlo jsem jen dál lapmu do skříně bez přítahu, odtahu, reflexní vrstvy. Je tam jen 150w soda a klipsňák na ofuk. Netuším kolikátý den květu, ani to nejde nějak zjistit. Dneska sklízím. Vypadá to že je připravena.