Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty trapný narážky? To si děláš legraci. Já začal až po vás. A trvalo mě to fakt dlouho. A narážky jsem jen kopíroval (po většinu času).
A neřeší nic, jen zhoršuje situaci a provokuje. Upozornit mě neměla, to by zněla jinak. Jak se u vás říká je mi jedno, ale ne každé pořekadlo je určeno univerzálně na každou situaci. Řídit se podle pořekadel, nebo s nimi argumentovat není úplně nejlepší.
citace:
ale ty trapný narážky potom?!... když píšeš že si uvědomuješ co to bylo za prasárnu? To nechápu...
Toto nechápu. Nevím jak to souvisí.
Jinak ty jsi následoval po mé SMYSLUPLNÉ reakci. Kdy jsem řekl, že nepotřebuji slyšet jeho prosby směrem k mým kytkám. A v tom samém příspěvku jsem poděkoval za rady, slušně.
jj po tom co napsal vemenex si spustil co prispevek to trapna narazka, nebo jeste hur to tvy ironicky zlehcovani ktery uz sme si taky vysvetlili... to je jak hadr na bejka a pan se pak divi jaky ze mu na to chodi reakce. Boha jeho, ty si fakt rizek...
skus hadat proc sem pak pokracoval... uz sem ti to dokonce psal a ja te rozhodne nijak neurazel, jen sem ti dal radu at pouvazujes nad tim jestli si na tehle strankach spravne.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Cože? já si odpustil narážky po docela dost dlouhou dobu, na rozdíl od tebe. To jsou kecy. A pak jsem je jenom kopíroval, to jsem už několikrát odůvodnil. Obhajuješ se tu na špatném místě.
A co se týká vulgarismu (na rozdíl od vás) jsem první zkopíroval až po někde na druhé, možná třetí stránce. Takže tohle - proč následovali moje narážky, je neplatný argument.
Na rozdíl ode mě? Si to vlákno pročti od začátku, já reagoval právě a jen kvůli tý trapný narážce na vemenexe s jinym webem a ekologii. Jak vubec muzes mit takovou narazku potom co napises ze do lesa sypes praci prasek?!? Nechapu, ale tobe to asi pride ok.
a dost
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ano to jsem mu doporučil, zaslepenému člověku co neradí, ale už slepě kritizuje a užívá vulgarismu. Nebyla to narážka, ale doporučení. A to si nedělám legraci. Ekology odkazuji na ekologické weby, aby jejich ekologické smýšlení bylo světu prospěšné. Jak s tou radou naložil, je jeho věc. Pakliže chce udělat dobrý skutek a ekologie ho očividně baví (dle jeho ostrého příspěvku, je do ní přímo zapálený), tak proč ne.
Potom jste doporučili jiný web i vy mě (možná dokonce ty, tuto informaci v závorce ale nemám ověřenou a hledat to nebudu, takže ji neberte vážně). Taky jsme na to reagoval vesměs pozitivně, pouze jsem nepřímo upozornil tlemícím se smajlíkem, že jste mě za to odsuzovali a to i přesto, že jsem vysvětlil, proč jsem tak učinil.
ty vole a to ekolog nemůže pěstovat trávu? nemůže upozorňovat na to že děláš něco špatně i v jinejch souvislostech... a navíc představ si, že vůbec nejsem žádnej přehnanej ekolog
Jak sem psal zkus napsat na autoforum že leješ do lesa motorovej olej... by tě rovnou ukamenovali nejspíš. Oprávněně. A ano, je to stejná prasárna... srovnatelný. Takový kraviny znaj malý děti ve školce, to prostě neobhájíš ani nijak nezlehčíš a už vůbec se nevymluvíš že když jiný prase mohlo tak ty taky...
Ty si to sice pak vysvětlil... ale s další narážkou cituji "Tak si to pánové z greenpeace dejte do kupy, máte tu bordel." Jako by sme snad za to nakonec mohly my, že to sem nějaký prase napsalo a další to bez přemejšlení udělalo. Ano... za tohle "vysvětlení" sem tě odsoudil já (v jaký fázi ostatní netušim)... a ty se tomu divíš? Zkrátka arogantní jednání nic jinýho...
Hele, každopádně ekolog může pěstovat trávu, na tom není nic divného, proč se ptáš?
Já vím, toto tu ale už delší dobu neřešíme. To už se vyřešilo. Já ten prášek na rozdíl od motorového oleje mohu relativně lehce zlikvidovat. Je to naprosto nesrovnatelný. Beru to jako zbytečnou větu.
Ano, měli by jste si to dát, pánové z greenpeace do pořádku. - hádám, že už jste v greenpeace, jestli ne tak se omlouvám. Ale i méně aktivní ekologové se v tomto odvětví pohybují, tak jsem tušil, že v nějakém projektu jedete.
Ps. pořád se chováš nevychovaně, víš to vůbec?
Ps2. Furt se tu oháníš, že na někoho narážím a tím argumentuješ, že narážíš. Ale já jsem 99% času v klidu a ty se furt chováš jako spratek. Skus nad tím zapřemýšlet, "vole".
Boha jeho! Myslel jsem, že to tu skončí potom co jsem to shrnul, ale očividně se tu stále pleskaj ega hlava nehlava! Bizoone do prdele už drž klapačku! Kdyby si ustál kritiku a hodil si popel na hlavu hned na začátku a pochopil, že my groweři jsme hlavně zastánci přírody (a ty co nejsou, ty tu nechcem!), tak by diskuze vůbec nepokračovala. Holt se tě to dotklo...to mě mrzí, ale v tom případě si utři slzu a nevymýšlej si tu pořád dokola nějakou obhajobu!
:-D bože já jsem tak rád, že v mém životě neni nikdo jako ty...egoistickej ignorant, co si myslí, že všechno ví a všechno zná... Ty musíš mít těžkej život :-D hodně štěstí... A drž se... Bude to horší a horší!!!