Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To sice ano, ale zrovna tohle pheno je dobre zastrihnout , boky pak krasne dorustaji do stejne vysky. A v konecnem dusledku je tam toho vice, ale pak se clovek ochudi o ty pekne centraly, na ktere se tady opravdu pekne kouka.
A to rumove pokuseni, kdyz ma clovek chvilku pro sebe, joj )))
Původní příspěvek od kcb To sice ano, ale zrovna tohle pheno je dobre zastrihnout , boky pak krasne dorustaji do stejne vysky. A v konecnem dusledku je tam toho vice, ale pak se clovek ochudi o ty pekne centraly, na ktere se tady opravdu pekne kouka.
A to rumove pokuseni, kdyz ma clovek chvilku pro sebe, joj )))
To ma tom trochu serie, že som ich nezastrihol. Počkám si čo predvedú vo finále a podľa toho by som si dal repete so zástrihom. Zdá sa mi, že JH moc nemusí vyššiu vlhkosť, ktorá mi stúpne v noci na 90% (odťah cez noc spínam každé 2hod/5min). Posledný týždeň sa mi zdalo, že sa sekol no včera som ho ošahal a bude to kameň. Dnes je to 44. deň, hnojím 2,4 tak hladný nebude a dúfam že sa ešte nafúkne .
"Rumové" pokušenie som si pochoval niekedy na strednej škole, odvtedy tuzemák ee.
Tak som ich dnes pekne povyťahoval zo stanu modelky . Ako ma sral ten zástrih tak už je to lepšie o drobec, boptnáme a nafukujeme sa . Sú to neuverteľné kamienky, podobné som mal v prvom kole (Green Poison), ale tentokrát tam toho bude o level viac. Schyľuje sa mi na najefektívnejšie kolečko, ani nebudem musieť svietiť kým nepôjdu tie horúčavy tam odkiaľ prišli .
zdravím. Nakoniec to bude dobré. Riadne centrály.... oštepy....tak to má byť...možno, kedže neboli zastrihnuté by ich tam seklo mať v tom stane viac kusov..... proste kvetináče tesne pri sebe. s pozdravom Shivasambhu. Nech to rastie.
obr. č.5.: 29.6. (52. deň) posledný krát dostali papať, ďalej len voda...
Pomaly sa im blíži finále, ešte v jednej zálievke zahnojím klasiku, potom naordinujem výnimočne rippen (našiel som v pivnici trojročný) na týždeň. No a po ňom čistá voda podľa potreby (odhadom rovnako sedem dní). Nakoniec kosa, dúfam okolo 65. dňa. Taký je plán, ktorý sa vie veľmi často svojvoľne zmeniť.
Kosa klope na stan, od zajtra upravená voda nech sa ešte nažerú zo substrátu a potom voda bez úpravy aby sa pustili do vlastných zásob. Rippen nepoužijem.
Mierne som ich asi presolil v posledných zálievkach, možno by potrebovali občasný preplach, ktorý som im tiež nedoprial. Listy niesú bez chybičiek plus tie horká tiež nepomáhajú, no aj napriek tomu sa rysuje pravdepodobne moje najúspešnejšie kolečko. Mám z nich radosť.
hm....za tento koment som dostal od "serveru" či administrátorov K-. Nie je tam uverejnené, že od koho.... Vie mi k tomu niekto niečo povedať? Dík. Caute.........
Nech to rastie. S pozdravom Shiva
Naposledy upravil shivasambhu 05-07-2016 v 20:58 PM
Teraz už všetko okolo stanu ide mimo mňa, len polievam a čakám kým dozrejú. Do 60-teho dňa upravená voda, potom bez úpravy. Neviem sa dočkať kedy ochutnám.
obr. č.1.: 4.7. (57. deň)
obr. č.2.: 4.7. (57. deň)
obr. č.3.: 4.7. (57. deň)
obr. č.4.: 11.7. (64. deň)
obr. č.5.: 11.7. (64. deň) Pestíky stále z polovice živé, trichrómy povedia presnejšie keď bude ready. Krásne sa zakalujú, počkám na zopár jantárových. Cez víkend pravdepodobne šmyk-šmyk.
Dievčatká sú tesne pred finále, niektoré nezládajú požehnaný náklad a gravitácia ich začína premáhať . Poznávacie prvky zrelosti stále niesú uspokojivé, preto si začínam zvykať na možnosť, že kosa prebehne cez týždeň. No stále verím v túto nedeľu... .
Tentokrát som si dal záležať a oholil ich tak, ako doteraz žiadne. Väčšinou malé lístočky nechávam. Neboli moc listnaté teda mi na to stačila jedna nočná brigáda pár hodín. Sušiak nieje ani zďaleka zaplnený ako u Kvakoša, no bude to moje zatiaľ najefektívnejšie kolečko.
S kosením by bolo treba pár dní počkať, ale objavilo sa zopár drobných ložisiek plesne, tak som radšej pokosil hneď. Na preplachu boli 16. dní, dúfam že na chuti to bude poznať.
Po usušení thread uzavriem, majte sa zatiaľ pekne.