Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ad hnojiva-hnoj podle toho jak vypadaj kytky. kdyz jsou zeleny a vypadaj jako ze nic nepotrebujou, tak ja osobne hnojiva nepridavam. pokud se jim nejak kurvi listy, koukni tady na foru do napovedy co jim chybi a podle toho prihnoj nejakou slozku. jde o to, ze kazdej model zere jinak, to co udavaj vyrobci hnojiv je za prvy orientacni, za druhy, oni to vyrabej a je v jejich zajmu abys tam toho lil co nejvic a za treti to nebere v potaz ec tvoji vody. mne bezne vystaci hnojiva ktery jsou na jedno kolo na kola dve, vetsinou dokupuju jen kvetovy hnojivo, pac poseldnich 14 dni jak to mega chlasta tak to sezere dost. je dobry sledovat ec, je pravda ze v hline toho ty kytky vic snesou, ale ja byl dycky radsi informovanej, muzes mit shit vodu treba ec 0,7 a to pak podle toho musis upravit davky hnojiv nebo to projet reverzni osmozou, popr. sehnat jinej zdrov vody, napr. destovku nebo to s ni aspon redit. jinak to mas ted pekny, jen tak dal, ja bych akorat srovnaval vrsky, pac mi prijde, ze je lepsi mit ten vynos rozlozenej na 15-20 top palic ktery jsou po 5-7g nez 3-4 20g a zbytek maly chomacky nebo stredni palicky-ale toe vec nazoru. jo a vohol spodky jestli jsi to uz teda neudelal...u toho cim driv tim lip, at ta kytka neztraci energii zbytecnejma kvetama nekde dole. ale listy tam nech, odrezej jen ty kvety odspod ktery uz ted vypadaj hodne pozadu oproti tem co jsou v hornich treba 5-12cm(tam kde je jeste poradny mnozstvi svetla, kdyz mas tkovoudle perinu, tak pod ni toho predpokladam moc neprosviti a nekde trea 13-17cm od vrsku uz bude tma). kdyby neco, napis klidne pm, moc sem nechodim. tt
17 den květu
holky vypadají díky Vám skvěle...viz foto.
zalito na doporučení dle tabulky -> Blooming & ripening - na 10L -
13,2 grow, 26,4 micro a 39,6 bloom
rozděleno do 15l odstáté vody
----------
aktuálně 21,6°C , 46%
vypadaj krasne, podminky idealni, ted to takhle drz a nema s cim byt problem...jen kontroluj listy a hlinu na breberky, ale jesi si tam nic neprineses a mesl cisty klony, tak by to melo byt fpoho...