Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
42 semínek :-) Béďo, počty semen se skoro nedají odhadnout, záleží na šikovnosti opylovatele, množství pylu k dispozici, správném čase opylení, atd. Držím ti palce abys z toho měl velkou hromádku semínek!
Původní příspěvek od BedaTravnikar hele dneska je jiná doba taky před 10 lety bych ne řek že se bude jednou sázet na starcraft dotu a ruzne hry v pc v sazkovích kancelařich a je to tu tak proč netipovat počet semen na kytí když byla kuli tomu stvořená aby udělala dětí
Na elektronický šport som ešte netipoval ale prečo nie.Ja sa v novembri chystám do Brna na MČR v pc hrách ale len ako divák nie súťažiaci kedže si rád zahrám CS:GO, SC aj Dota 2 a kopec ďalších hier
Původní příspěvek od tucnak229 Ahoj, přemyslím že bych šel taky do led panelu jako máš ty ale jen 300 W jen mám obavy a hodně lidí mě od toho odrazuje, že je lepší normální lampa.
Mars hydro, je ta největší sračka led co můžeš koupit...
Jedině COB led, nic lepšího prostě není a ani nic jiného nemá cenu kupovat.
Ahoj, ta palice * Auto tao micro Cream Mandarin / Auto red Poison * není špatná, mě by teda pokud by to šlo zajímala jak ta kytka vypadá celá....nebyla by tam jedna fotečka celý rostliny? Ale tak nějak rozumně, ať tam zase není víc rajčat nebo celej barák Takhle s té kytkly vidim úplnej prdlajs, díky. Jinak ty tvoje okenky sem myslim viděl v nominaci galerie, jo, to je hezká práce.