Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Opět zdravím ve spolek, je dnes 2.října a dle předpovědi mělo dost pršet,tak jsem od rána na nohou,fotil jsem a postupně jsem zpracovával rostilny na poli od listí,abych je dovezl domů již čisté jen pověsit. Nakonec zas tak moc nepršelo, ale dvě třetiny rostin už byly plně vykvetlé, vyflushované, tak proč riskovat hnilobu či plíseň.
Myslím že kytky vykvetly na výbornou, weed mohl být 10větší, kdybych to nepodělal hned na startu, bolestivé a cenné zkušenosti do příštího roku,ale jsem rád aspoň za tohle
Jako tip pro sušení doporučuji v minulých letech osvědčený odvlhčovač, který vodu kondenzuje do zásobníku a pak stačí jen vylejt, k tomu 2 velké stojanové ventilátory které oscilují okolo osy stojanu rozhání vzduch po místnosti. Díky kombinaci těchto 3zařízení mi vůbec nic nezplesniví, takže rozhodně se to vyplatí!!!
Dost řečí, jdu uploadovat fotky
Naposledy upravil Free-world 02-10-2016 v 18:40 PM
Sweet Skunk - ten dojel průměrně asi nejrychleji, palice jsou v porovnání citelně užší, ale zato je na větývce palička vedle paličky, což následně množství vynahradí. Paličky co jsou dole u země jsou však řidší tak jak u většiny strainu od vsech seedbank