Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dikec za info to zni rozumne. Listy se snazim prubezne cistit. Kdyz vidim neco skaredyho na nich klidne ho cely urvu. Budu hlidat i ovoce a zeleninu. Vsechno pekne hned do kose a davaj do popelaku.
tak tu mame predposledni den z hnojivy. Zitra dojde k vymene v nadrzi za cistou vodu. Momentalni zalivka v nadrzi ma PH 5.9, EC 1.85 a teplotu vody kolem 22 stupnu. Ve skrini uz ted mivam 30. Vlkhost se ted drzi do 60%. Pridavam fotky chtel sem nejak lip ale nebylo moc casu. To s tim zapikem je uz palice jacka herera. Konecne zacina vypadat k svetu. Tak drzte palce at se u me plisni nelibi a za tyden jeste s krasnejsima palickama navidenou
Zdar a silu panove, dneska sem si jednoho jahodnicka vytahl na obhlidku ven tak sem vam jej i nafotil. No co rict je to krasavec a jeste krasne do ruda!
Vice k tomu nemam xD snad jen z v nadrzi je momentalne 0,6 EC uz to o 0,2 vystoupalo. Necham to do stredy a pak nahodim zase cistou vodu.
Zdar a silu priznivci drobneho pestovani, tak 55 den nebyl muj pripad. Mozna to nakonec bude trvat i trosku dele takze tu vodu sem tam takhle napcla moc hr ale lepsi takhle nez mit kytky nedostatecne proplachly. EC v nadrzi je tedka 0.4, PH nejako kole 6 ale uz to kaslu ted je to uz jedno. Brutalbne zloutne JH ten bude uplne vysaty nez bude sklizen u jahodnika si nejsem jisty moc se mu zloutnout nehcce ikdyz uz take chyta svetlejsi barvu. Nic prikladam fotku. Sklizen bych videl pristi vikend. Asi setnu jednu kytku uz pres tyden at mam co hulit ale to jeste uvidim Vesm diky za sledovani a karmice a s kosou navidenoo
Tak z JH se stal albin! Dneska vam jej nafotim to sem jeste ve svoji skrini nevidel. Listy krasne ciste svetle zluty, vysaty uplne ze vseho. jinak holky maji dneska predposledni svetlo. Naonec nebudu aplikovat pokus s 5 dny ve tme to vlkho se mi nelibi a nechci aby mi kvuli toho splesnivela uroda na kterou cekam jako na slovo bozi. Takze udelam jen tu zmenu suseni a to ze pri sklizni ostriham velky listy a kytky ve sve podstate otocim a povesim na strop. Pocitam ze to schnuti tedy nebude max 5-6 dni jako obvykle a le bude delsi. pocitam kolem 8-10 dni. Taky samozrejme zalezi na pocasicku. Nic tak vam preju at vam to taky vsem krasne roste a odpo s fotkou albina navidenou
Dle mě je ten rozdíl v sušení dost znát, já jsem byl osobně vždy víc spokojen, když jsem kytky pověsil i s kořenama. Sice spadlo par zrnek hliny do květů, ale žádnému parazitovi to nepomohlo k rozšíření. A myslim, že se tý plísně bát nemusíš, když si budeš hlídat tu vlhkost kolem 60%, klidně střihni trochu i ty malý listy(po krystalky, od části listu, kde se objevujou, bych to uz nechal) - ale zase záleží na tobě, o trochu ti to zlepší tu vlhkost.
Jinak na fotku se tesim, jsem zvedav, jestli prijde fotka presne ta, kterou cekam, teda aspon obsahove:-)
A máš je ukázkový, hned se mi sbíhaj sliny
No uvidime ja to tak drive susil ale pak sem si koupil sit a s tou je to taky fajn,. HLavne uroda je za 5 dni krasne sucha a chutove myslim ze v poho. POkud to po tomhle bude jeste lepsi budu jen rad. Nic prikladam ty fotky. 2x herrer a pak zaber na jahodniky! Zvazuju zda to riznu uz zitra nebo necham na sobotu. Ale asi na sobotu ten herrer potrebuje co nejdele .
Smooth Smoke od Sweet Seeds aspon tohle tvrdi Bart ). Za me docela silny model, ktery po ususeni opravdu pekne vypada, skoda ze se podle Barta velmi spatne klonuje, takze do budoucna asi nebude
jj jak pise kcb smooth smoke by to mel bejt. Jinak dneska sem oholil prvni slecnu. ROzhodl sem si to jako spravnej lenoch roztahnout do dvou dnu tak drzte palce at to jde od ruky. Mozna kdyby to slo lehce tak to zfouknu secko krom toho herera..
Tak samozrejme me to nejde vubec od ruky v tom hezkym pocasi se mi ani nechce. Takze zatim je progres slaby 2 kytky ale pridavam nejaky fotky vypada to dost dobre. Dokonce i ten herer vypada dost kompatkne. Dovolil sem si fotku z petkou D ne ze by byl tak tlustej ale na ty vetvi je to jedna dlouha palice velka jak petka. To sem jeste u sebe nemel . JInak JH ma 4 takovy slahouny 2 dalsi sou zhruba 80-90% jako ten na fotce a ten 4ty je tak na 75%. Za me pecka odruda po podzimnim specialu urcite pojedu na vanoce. Tak drzte palce at se mi vice chce a uz to mam za sebou :/ ))
Jinak mala zmena manipulace s celou kytkou je silena musel sem to rozdelit na jedotlivy vetvicky.
jako ty nejvetsi rvu taky to je zas zbytecny ale rozdil dle me tam je kdyz to opizlas rozstrihas nebo susis velku s listy ,prvne to schne dyl atd. zkus za to nic nedas kdys to oberes az po