Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud chceš tvarovat kytku, tak musíš vědět proč, jak by měla vypadat, co od toho očekáváš, jinak je to jen plácání do vody...
V Soft Secret 3-2010 je o tom článek na str. 34, nebo google bending cannabis, nebo se zeptat Bendera
Na ohybani zkus pouzit kolinka, zahradnicky dratek. Kolinka najdes na netu jako pulmesice tusim. Maji ruzne velikosti polomeru. Spise pouzij toto. Pak jeste lidi pouzivaj obycejny provazky.
Jinak si je pekne ulozil vypadaj jako by se tech prostrednich stitily a chtely utect z boxu )
Koukám že je nechám jen růst, vyberu si 3-4 kytky a budu experimentovat. Jednou za týden nasdílím fotku a zeptám se jestli jsou v cajku. Díky Vám za rady a odpovědi Díky
Kôli 9-tim kusom takýto tréning s 16-timi? Skoro jak kedysi na Václaváku. Navyše tie zo semien dosiahnu pohlavnej dospelosti ďaleko neskôr ako rezy. Ono LST tréningu asi nieje nikdy dosť a je to tvoj prvý pest plus v kokose. Prídu zaujímavejšie momenty, preto ja by som sa vykašľal na drôty. Ako Ti radí Okurek, použi kolienka na udržanie jednej výšky rezov. "Semenáče" niečím podložíš nech akotak stíhajú a máš pokoj.
9 holek je v 11L zítra přesadím dalších 7 holek do 11l a zbytek bude v 6,5L.
Mám problém že všechny kytky dost blednou. Nemají tmavě zelenou barvu, zatím nevím čím to je.
Původní příspěvek od jarmilskorepic 9 holek je v 11L zítra přesadím dalších 7 holek do 11l a zbytek bude v 6,5L.
Mám problém že všechny kytky dost blednou. Nemají tmavě zelenou barvu, zatím nevím čím to je.
Vlhkost je 60-90% pod 60 to nejde.
Co se týče výměny vzduchu tak mám dva 15W klipsnáky na přítah z venku přez ten ionizátor.
Teplota je maximálně na 27C