Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na1. máje půda úrodná je a my už teď víme co si zasadíme
Jedna carodejna ze včera pěkně se rozjíždí asi je ještě vošmikam
a jedna proplachovaci roste to jak kdyby bouchlo neco uprostřed
Plevel mi tam valí stejně tak jsem tu netkanou vyhodil snad mi to nezrychtujou kosaci bestie a nebudou tam srat kočky ,ale to je spíš zbožným přáním.
Posunul jsem kapace na střed a už bych to tam pral nebejt na řadě zmrzlý.
Přibudou ještě dvě genetiky a to gsc a ao by mr koles, tak jsem zvedav jak to tam narvu s tim zároveň zalozim seriál 3+3 gsc+ao v indor galerii v aeru jsem na tyhle smakulady upřímně zvědav
Taky ji pojedu venku, vidím tam docela potenciál. Postupně jsem došel k názoru, že je nejlepší ji zastříhnout brzo (nebo i víckrát avšak spíš v první půlce vegetační fáze), udělá pak pěknej keřík a navíc by měla dozrát celkem brzy (pod lampou po sedmi týdnech květu).
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Uvidíme jak se s tim poperu a doufám že se nic zásadního nepo s růstem to nebudu přehánět radši menší a hezký než samej klacek a stříhání sam jsem zvědavá jak to ukociruju
Každopádně opět krásný rezy supr
Gsc je nemilosrdně vyřazen kvůli neuspokojivemu stavu a nakvitani (pokusím se ho dát do kupy in a odkvest později),ostatní jdou dnes do hlíny mrznout nemá nejhorší to ma být na zofii v neděli. Agent oproti tomu vypadá fakt dobře, krásná stavba a tak. Sice je nejmenší ,ale co to dá ,verim mu.
Indor je to tragédie ,bejt vše orange přepínám ,gsc jsou žlutý jak ťamanova prdel s fialovymi stonky ,agenti dva ok, třetí nic moc ,bubaci ujdou ,jednoho agenta jsem musel uz strihnout. Aspoň už všude razej nový kořeny, uvidíme jak se to vyvine , v nejhorším pujdou do hajzlu, každopádně provar minimálně week . Kvuli pracovní vytizenosti budu updatovat maximálně co týden, ať to roste.
Dikec
Holky začaly valit ,něco musim prostrihnout ,jsou tam dost velký rozdíly. Gsc se zdá začíná probírat, možná ho po ochlazení prdnu k agentovi. Ještě musim dořešit automatizaci zalivky.
Zhruba za měsíc bych chtěl začít kvést ,takže doresim do té doby odtah ,ofuk a plachtu.
Aklimatizovali se ,je vcelku pěkný počasí, tak to začíná růst. Něco je na tom lip něco hůř.
1 děsnej franta
2 amnesia
3 serious hapines
4 satorie
5 critical mass
Naposledy upravil anon383596 28-05-2016 v 11:00 AM