Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dik za tipy,ale vypada to,ze ten pest budu muset odlozit na podzim,dneska bylo venku k 15 stupnum a diky tomu vzrostla teplota v boxu na 27-28 i pri otevrenym okne,takze dalsi pest co by trval az 4 mesice nedavam :X
Nicmene dnes je 53den growru,nezastrizena LSD je ready ke sklizni,Jota skoro taky,ale ty smiknute maji tak 4 dny ve zrani spozdeni mozna vic...Nicmene,vic jak tyden holkam nedavam
Včera jsem už holkám zhasl a nechal po tmě celej den a večer,když jsem dorazil z práce je ostřihal pěkně důkladně do hola,takže to na fotkách vypadá hůř,než v reálu :-) zatím jsem je nepodfikl,přemýšlím jak budu sušit?Jsem nákej zhulenej a nechce se mi myslet,asi je nechám uschnout v květináči :-D
takže přihazuju ňáký fotky,sorry za kvalitu mam jen špatnej foťák
První sérka Jota mayuscula purple auto bio vs TOPnutá
Vím ,nevypadá to jako bůhví jaký zázrak,holky byly opravdu jen takové bonsajky (max 35cm) podle toho taky vypadají šišky,berte to jen jako takový odpočinkový nenáročný microgrow,ktery trval přesně 57 dní
Dáme tipovačku na výnos?kde bude nejvíc?Vsázím,že :