Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
konektivita:
GSM modul pro zasilani SMS vystrah pri prekroceni nastavitelnych limitu a dalkove ovladani
USB pro pripojeni k pocitaci (funguje jako merici karta), ovladani
Wi-Fi logovani mereni na vas server nebo na sluzby typu https://thingspeak.com, ovladani
GROWMAT EASY funguje zcela samostatne i jako pocitacova periferie.
Je plne ovladatelny pres USB. Po pripojeni k pocitaci (win, linux, Raspi) funguje jako ovladaci a merici periferie a pomoci uzivatelskeho SW a jednoducheho python api je mozne napsat vlastni ovladaci skripty.
Mate vice skrini? Jednoduse k pocitaci pripojite pomoci USB vice GROWMATu.
Jednoduchy priklad python skriptu pro Raspi na ovladani topeni:
Klobuk dole, vymakal si to pekne.....
ja si daco take vyrabam vecsinou sam, ale tolko dobrej prace si odviedol ze sa mi do toho ani nechce, viem ze to zaberie kvantum casu, asi si nieco od teba zakupim.
karma+
GROWMAT EASY na zakazku
v krabici 460x380x120 s prostorem uvnitr pro uzivatelskou vestavbu
euro zasuvky pro pripojeni ovladanych pristroju
mereni teploty a vlhkosti vzduchu, kontrola osvetleni a napajeni
mereni teploty a pH roztoku, kotrola minimalni hladiny,
GSM, WiFi
Pane, vy jste umělec :-). Už se těším až se do toho pustím já. Vše je jiz připravené, pokud bude zájem mohu sem po dokončení vložit foto se stručným popisem, jaké jsou další možnosti rozšíření. Mám i pár návrhů ke zlepšení, a novou objednávku, kde kompletuji požadavky na kontrolu, rizeni a ovládání.
Děkuji mnohokrát za foto, mám velkou radost