Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ten_hodnej kup si plagron alga/terra bloom za 200 a to ti staci, k tomu hlinu od plagronu growmix, ten nemusis 2-3 tydny hnojit, coz je akorat doba rustu a pak budes hnojit jen kvet... na zacatek asi nejlepsi volba... jednoduchy ale funguje... btw. do boxu 80x80 dej max 9 kytek . 3x3, vejdou se akorat i s rezervou...
diky moc za rady jdu to nakoupit
9 kvetinacu 6ti litrovych ?
250 ml toho alga plagron staci ? to stoji 180 jinak ta terra stoji 260 ale je ji 1 LITR.. tak k cemu se priklonit optimalne?
co na to rikas neoplatilo by se jednu vzit ?
a nakej ph tester nebo neco takovyho nepotrebuju ?
popripade neco proti plisni ? uz jsem videl par homeboxu i plesnivych... a to bych prave za zadnou cenu nerad pak vaporoval
Naposledy upravil pjestime_osto6 27-10-2015 v 20:44 PM
Ten Alga Bloom 0,5l vem, taky jsem ho bral, je to v klidu za tu cenu 4ml/l
Jedu ted taky AF, nevim jestli je můj pěst úplně otimalni ale klidne se koukni http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=76000
Cus
"Hlupák najde vždy ještě většího hlupáka, který ho obdivuje"
„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
Původní příspěvek od eneabeats Ten Alga Bloom 0,5l vem, taky jsem ho bral, je to v klidu za tu cenu 4ml/l
Jedu ted taky AF, nevim jestli je můj pěst úplně otimalni ale klidne se koukni http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=76000
Cus
no me teda tady diskusema presvedcily abych jel klasicky femky tak ma asi spatnej nazev tenle thread pro stavajici prispevky
Tak určitě je to dobra vychytávka, ale zase si vem ten poměr cen (nevim jak az moc chceš rozvazovat), ale pro začátek bych jel se základními hnojkama, at to zase neprepalis, spis si nejdřív vyzkousej, jak to vsechno pojede a takovýhle věci se daj určitě vyzkoušet někdy příště, je to ale věc názoru. Ja na to mam tenhle názor
"Hlupák najde vždy ještě většího hlupáka, který ho obdivuje"
„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
ve faq jsem cetl peroxid jako desinfekci skrine.. tim je myslen napriklad peroxid vodiku z lekarny ? nebo jaky peroxid ? a pak jeste je nutne provest to s tou UV-C zářivkou ? nebo staci peroxid ?
Původní příspěvek od pjestime_osto6 ve faq jsem cetl peroxid jako desinfekci skrine.. tim je myslen napriklad peroxid vodiku z lekarny ? nebo jaky peroxid ? a pak jeste je nutne provest to s tou UV-C zářivkou ? nebo staci peroxid ?