Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od bredh Ahojky, díky za odpověď,
Pokud by šlo o přesolení, což je možné také, tak mám spodní hlínu v dírách květníku pocukrovanou solemi, ale to nevím jestli je normální.
No fuj :-(
Ty asi nezaléváš tak, že bys to propláchl při každé zálivce, že ano? Odhaduji že je to zasolené a protože sůl z kytek tahá vodu, tak kytka zežloutne a zahyne.
Nechat substrát nacucnout vodu a pak pomalu proplachovat čistou vodou tak 10-15 minut. Následně před každou další zálivkou nejdříve zalévat čistou vodou dokud nevyteče spodem a pak teprve dát zálivku s hnojivem.
Pokud se ti to podaří propláchnout, tak na vrcholcích vyrazí nové listy a zastaví se žloutnutí. Co už je žluté, to zachránit nejde, to opadá.
Ahoj,
Mám také problém se žloutnutím listů.Jedná se o rostlinku 2X Jack Herer,pěstování outdoor v 15l kyblíkách.Rostlinu zalévám pravidelně a dodržuji cykly,vždy když lehce povadne tak ji zaliju.Hnojím každý druhý den Alga Bloom od Plangronu,dávám 4 ml na 1litr dešťové vody.Listy žloutnou od spodu hlavně ty největší.Pokud je otrhám tak další den přibudou nové.
Původní příspěvek od Arjan Prosim o radu co by to mohlo být?
Řekl bych špatné pH v substrátu, případně kombinace s přelitím nebo vysokou vlhkostí vzduchu.
Vždycky je dobrý napsat, kde a v čem kytka roste, jak ji hnojíš a tak..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ahoj,
Děkuji ti alpine za reakci na můj problém,ale nedá mi pořád klid to žloutnutí,mám ještě rostlinku Black Valley pěstovaná stejným způsobem jako Jack Herer v příspěvku č.51. A to je na tom už o dost hůře s tím žloutnutím.Spodní část vypadá jak koště :-( Přikládám foto
Potřeboval bych poradit s problémem v květu , schnou mi spodní listy jak velké tak i malé . Kytky jsou v 7 dni kvetení ( model Ultimate ) . Hnojivo mam jungle in da box , zalévám zhruba co druhý den .
Zdar, ničeho se neděs, kytka se zbavuje spodních listů kam se nedostává pořádně světlo. Kytka vypadá dobře. Možná jí nech trošku proschnout že zaliješ až za tři, možná 4 dny.
Díky , zítra zkusím trošku prostříhat a uvidím co to udělá anebo pomohlo by kdyby se dala dolů zářivka ( bíle světlo ) ? . K tomu zalévání po dvou dnech je kytka uvadlá a hlína suchá jedu pod 6kilem což je asi pěkně vysušuje .
Už sem se na to podíval pořádně, připadalo mi to předtim jako out ve většim květináči
Přidávat tam zářivku je podle mě zbytečný, ale nikdy sem to nezkoušel.
Ahoj 3x amnesia original od dinafemu v 7 L květnicích. Na listech se začaly objevovat jakési dírky po něčem co nevím co je mrkněte na fotky a poraďte prosím moc. Kytky zrovna začali kvést
Původní příspěvek od netolka Ahoj 3x amnesia original od dinafemu v 7 L květnicích. Na listech se začaly objevovat jakési dírky po něčem co nevím co je mrkněte na fotky a poraďte prosím moc. Kytky zrovna začali kvést
Původní příspěvek od netolka Ahoj 3x amnesia original od dinafemu v 7 L květnicích. Na listech se začaly objevovat jakési dírky po něčem co nevím co je mrkněte na fotky a poraďte prosím moc. Kytky zrovna začali kvést
A co si myslíš že to je? Návštěva mimozemšťanů to není. Vyžral to nějaký hmyz! Takže nejdřív lupou najdi co to žere a až to bude identifikováno, pak je možné zakročit. Třeba vyluhem nikotinu nebo Neudorff Spruzitem či jiným výrobkem.
A co si myslíš že to je? Návštěva mimozemšťanů to není. Vyžral to nějaký hmyz! Takže nejdřív lupou najdi co to žere a až to bude identifikováno, pak je možné zakročit. Třeba vyluhem nikotinu nebo Neudorff Spruzitem či jiným výrobkem.
Právě nevím tak asi proto jsem sem dal příspěvek ne? A listy jsem prohlížel ale nic jsem nenašel