Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ne mel jsem je pod modrym ale chci zkusit udelat jen small kyticky takze uz je pomalu pripravuju na kvet je to experiment navic spousta lidi pouziva red spektrum i na rust uvidme jak rikam nemam srdce je vyhodt na balkon jinak libi se? taky jedes cfl?kazdopadne diky za koment
Jj ty dvě kytky semena jinak řízky, většinou Big Buda.
Chtěl jsem zkusit ulamovat boční větve a nechat růst jen centrální, proto je mám tak nahusto. Síť jsem zatím nezkoušel uvidím časem...
ses tipek jako ono kdyz na to prijde tak na tom ani nezalezi hlavne ph vody a rood stimulator a emzim plus od biobizz a to dela zazraky jinak preji super rust a doufam ze od tebe jeste uvidim jak ti to jede